Zásterky, áno či nie?

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

xholy24

Re: Zásterky, áno či nie?

Příspěvek od xholy24 »

Tak na ty červený trochu vidět budou co mám. Koukam ty přední nejsou tak velký, tak hlavně že fungují. A co montáž, musí se něco vrtat nebo to maj už vymysleny?
Opel Astra ST enjoy 1,4 74Kw
By holy
Reklama

palah

Příspěvek od palah »

xholy24 píše:Tak na ty červený trochu vidět budou co mám. Koukam ty přední nejsou tak velký, tak hlavně že fungují. A co montáž, musí se něco vrtat nebo to maj už vymysleny?
Fu, tak to netuším, objednaval som v predajni opel kde som auto kupoval a tam ich aj montovali, montaz som mal zdarma, len zasterky som platil, montaz trvala par minut ale neviem ako ich upevnovali…
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
morgoth

Příspěvek od morgoth »

Zástěrky se musí přivrtat, viz přední, zadní.

Taky si je nechám namontovat, ale zatím jsem zjistil jen to, že servisy neodpovídají na maily.
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
mist29

Příspěvek od mist29 »

Zdravim,origo zástěrky jsem si montoval sám na dvorku.Podle návodu to není žádna věda jen u zadních jsem pro snadnější přístup sundal kola,u předních stačilo kola natočit Jinak nejsou nijak veliké,že bych je urazil nemám obavu ani v hlubokém sněhu.Snad jen kdybych nacouvak do nějaké sněhové barijery.Myslim že hlavně přední dost chraní lak od bláta a hlavně na šotolině odskakujícich kamínku.Mám krátkou verzi Kačka v červené barvě takže dost kontrast,ale mi se to líbi s ostatními černými dekoracemi.
xholy24

Příspěvek od xholy24 »

mist29 píše:Zdravim,origo zástěrky jsem si montoval sám na dvorku.Podle návodu to není žádna věda jen u zadních jsem pro snadnější přístup sundal kola,u předních stačilo kola natočit Jinak nejsou nijak veliké,že bych je urazil nemám obavu ani v hlubokém sněhu.Snad jen kdybych nacouvak do nějaké sněhové barijery.Myslim že hlavně přední dost chraní lak od bláta a hlavně na šotolině odskakujícich kamínku.Mám krátkou verzi Kačka v červené barvě takže dost kontrast,ale mi se to líbi s ostatními černými dekoracemi.
Můžeš jsem dát foto? Dík.
Opel Astra ST enjoy 1,4 74Kw
By holy
jozuo

Zásterky, áno či nie?

Příspěvek od jozuo »

tiez som dal zasterky ale len doperdu. montoval som ich doma za par minut. auto sa menej spini na dverach ako predtym. rozmyslam aj zadne ale neviem sa rozhodnut vi dat alebo nie

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
nulda

Příspěvek od nulda »

Nezkoušel zástěrky někdo lakovat? Dá se to?
Opel Astra ST 1.4 92KW Innovation
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Já zástěrky (lapače nečistot) mám a asi bych si je dal i na další auto. Sice esteticky nic moc, ale kdo má rád auto čisté a to nejen z boku, ale i zadní kufr (který se bez nich špiní opravdu dost), ten by si je na astru měl dát.
Joska

Příspěvek od Joska »

Mám také zástěrky, jsem s tím spokojený. Přemýšlel jsem o laku, není s tím takový problém, ale je nutné pořádně odmastit, udělat základ a pak lak...ale zkoušel jsem si to nakonfigurovat v malování a vypadalo to hrozně, takový divný boule u kol...
Co se montáže týče, takové příjemně strávené odpoledne...návod je dokonalý, obrázkový, to musí zvládnout každý!

Obrázek
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Interiér a exteriér“