Jediné, co jsem našel bylo: LC7F,LC7SDalis79 píše:Může tu někdo napsat číslo tě nové verze ?

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Jediné, co jsem našel bylo: LC7F,LC7SDalis79 píše:Může tu někdo napsat číslo tě nové verze ?
no 16 giga nieje nic, ale zlozitejsie zariadenia ako toto radio maju daleko mensie softwarove balickyAndrej píše:Jak sem nakoupil,tak prodávám...to mi řekli;-) co to je dneska 16Gb...Max píše:.....Software má 16Gb...... si si s tymto isty?)))
no 16 giga nieje nic, ale zlozitejsie zariadenia ako toto radio maju daleko mensie softwarove balickyAndrej píše:Jak sem nakoupil,tak prodávám...to mi řekli;-) co to je dneska 16Gb...Max píše:.....Software má 16Gb...... si si s tymto isty?)))
pavel_k píše:Díky za vyčerpávající info.
Takže telefon v držáku, datový usb kabel do zásuvky v opěrce - a nabíjecí kabel visí z držáku jak chcíplá žížala.![]()
Mě by jen zajímalo, kde udělali soudruzi z Rüsselsheimu chybu?
Takže si natáhnu skrytý usb z loketní opěrky, teda až se dokopu k rozebrání středové konzole.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |