Sleva při koupi nového auta. Kolik?
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Sleva při koupi nového auta. Kolik?
ja kupoval skladovku na rychlo ale i tak sem se pomylil pac sem pak nasel v praze inovaci za stejne nebo levnejsi i v metalize.
no tak to je vzdy ze clovek koupi neco a pak najde neco jinyho atd atd
akorat u auta sem si to mohl rozmyslet lepe no, to neni vec za par tisic
barak nebo byt budu vybirat obezretneji
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
- Reklama
Bohužiaľ ja som v týchto veciach dosť impulzívny a keď niečo chcem tak si to kúpim a hotovo. A potom už je častokrát neskoro lamentovať čo som mohol kúpiť inak. Ale tak to malo asi byť. Ktovie možno by som kúpil inde a zase s inými vecami by som nebol spokojný teraz už je to jedno. Záloha je zaplatená a auto vo výrobe tak zostáva len čakať
Astra K ST 1.4T 150k automat, full okrem masáže
hmm tak ja iba 13,5. nevadi, auto uz caka v Gyori )))
Opel Astra K ST 1,4 Innovation + nejake tie drobnosti :)
Inak auto som skúšal aj objednával v M a H Panónska a bol som maximálne spokojný s prístupom. Všetko čo ma len napadlo mi hneď zodpovedali bez problémov som si mohol všetko vyskúšať popozerať chodil som z auta do auta lebo každé malo iný prvok ktorý ma zaujímal. Dokonca ma predajca zobral dozadu do servisu lebo tam mali akurát auto v zelenej perleti a chcel som ju vidieť naživo. Zato v Toyote som mal dosť zmiešané pocity a odchádzal som odtiať s pocitom, že im je vlastne jedno či si od nich kúpim auto. Žiaden katalóg, žiadne cenníky lebo Auris má teraz vraj zdražieť a stále nemajú info o koľko a prečo a v konečnom dôsledku som bol aj z testovacej jazdy veľmi sklamaný. Zato do Astry keď som sadol cítil som sa hneď ako doma tak som neváhal, vyskladali sme to a objednali. Prihodili mi navyše koberčeky a bezpečnostné skrutky takže ja som spokojný.
Tak záleží kolikráte a jak často měníš auto. já si to prožil taky těžce. prostě když něco vidím, tak to chci teď hned. ale naštěstí mám ženu, která mě dosti brzdila a museli jsme s dětmi udělat silný nátlak, takže auto všude, na ploše počítače, ledničky, plocha na mobilu, vše bylo káčkové atd...mattonecz píše:ja kupoval skladovku na rychlo ale i tak sem se pomylil pac sem pak nasel v praze inovaci za stejne nebo levnejsi i v metalize.
Pro mirosvala - to že je objednaná, nic neznamená, záleží jestli se už vyrábí...jestli můžeš tak můžeš měnit, zkus se spojit s dealerem. ...já taky doplňoval a bohužel pozdě se rozhoupal pro sedačky. i tak se těším.
ode dneška vím, že už na mě čeká v anglii za fabrikou!! dodání za 23 dní.
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
-
mirosval píše:Ja som dostal fleet len 15,01%. A to som myslel keď som objednával, že to už lepšie nemôže byť tak som ani nešiel k ďalšiemu predajcovi v Bratislave Objednaná Astra ST 1/4 150k A/T full výbava okrem masáže.
Takže si si priplatil aj kožené sedadlá?
-
mirosval píše:Áno
Koľko € vyšli kožené sedadlá? Lebo mne sa marí že to vychádzalo niečo pod 4tis. kedže koža podmieňovala určité príplatky. A keď nemáš masáž tak tam je pamäť sedadla alebo nie?
Koža bola len s AGR. Pamäť bola len k masáži a odvetrávaniu a aj to len na vodičovom sedadle tak to som tam nedal. Príplatok za kožu bol myslím okolo 1700€ s tým že dom AGR chcel tak či tak. V koži je sedadlo plne elektricky nastaviteľné v ôsmich smeroch + vyhrievanie vpredu aj vzadu a 2x USB vzadu. Nie som si istý ale myslím že v balíku s kožou bolo aj delenie sedadiel 40/20/40 čo bolo všetko zvlášť za príplatok takže ak tam tie veci človek chcel aj bez kože tak to v konečnom dôsledku nie je až také drahé.
Zatiaľ som zaplatil zálohu a poslali mi mail že je auto zaradené do výroby. Teraz som ale celkom zneistel po čítaní problémov s trhaním motoru a celkom zvažujem že zruším objednávku a počkám na 1.6T s automatomJoska píše:Tak záleží kolikráte a jak často měníš auto. já si to prožil taky těžce. prostě když něco vidím, tak to chci teď hned. ale naštěstí mám ženu, která mě dosti brzdila a museli jsme s dětmi udělat silný nátlak, takže auto všude, na ploše počítače, ledničky, plocha na mobilu, vše bylo káčkové atd...mattonecz píše:ja kupoval skladovku na rychlo ale i tak sem se pomylil pac sem pak nasel v praze inovaci za stejne nebo levnejsi i v metalize.
Pro mirosvala - to že je objednaná, nic neznamená, záleží jestli se už vyrábí...jestli můžeš tak můžeš měnit, zkus se spojit s dealerem. ...já taky doplňoval a bohužel pozdě se rozhoupal pro sedačky. i tak se těším.
ode dneška vím, že už na mě čeká v anglii za fabrikou!! dodání za 23 dní.