trhnutie pri akceleracii
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
trhnutie pri akceleracii
a ja som chcel tak mazdu a ma presvedcili na opel. zas atmosfera u mazdy nebola tak ziva ako opel. trhanie som pocitoval ale cim vyssi najazd tak je to ojedinele. minule dialnica, so mnou 4 v aute plny kotol na 6. som to vytiahol zo 130 na 200 a ziadny problem. tankujem teraz len 95 + millers aditivum do benzinu
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
- Reklama
Re: trhnutie pri akceleracii
zajtra mam jazdu na Mazdu 3 atmosfera 2.0 88kw, potom uz padne rozhodnutie medzi nou a 1.0T Astra...bye bye 1.4T
Astra K 1.0T 77kw Innovation
Granite Grey
Granite Grey
to snad ani nemuzes srovnavat 1.0T 3hrnek a 2.0 atmosferu
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
mattone jasne ze nie su to dve neporovnatelne veci ale chcem porovnat aky velky bude rozdiel
+ mazda je drahsia, resp. vo vybave ktoru by som bral nie su zadne senzory a nedaju sa dokupit samostatne vo vyssej vybave, kde su okrem senzorov same zbytocnosti (aspon pre mna) je cena oproti astra uz hodne vyssia (cca 3500 EUR), tolko za auto nedam
vybava bez senzorov s 2.0 88kw:
http://www.mazda.sk/konfigurator/?local ... Type=grade
+ mazda je drahsia, resp. vo vybave ktoru by som bral nie su zadne senzory a nedaju sa dokupit samostatne vo vyssej vybave, kde su okrem senzorov same zbytocnosti (aspon pre mna) je cena oproti astra uz hodne vyssia (cca 3500 EUR), tolko za auto nedam
vybava bez senzorov s 2.0 88kw:
http://www.mazda.sk/konfigurator/?local ... Type=grade
Granite Grey
Granite Grey
a nechce to nekdo medializovat? Napr v A dost? Tunu sice nemusim, ale mohl by mit koule se do toho pustit.
Čekatel na:
Zafira MY 2017, 2.0 f dechtu, AT, soc edišn (+-), v metle a bez hlín
Zafira MY 2017, 2.0 f dechtu, AT, soc edišn (+-), v metle a bez hlín
Takze chces challenge. Ja koukal na tu Attraction, sou tam samy super veci dle meho nazoru..
Jak je to se slevou u mazdy? Na astru tu nekteri dostali 15%, treba bys taky dostal a mohl vzit attraction
Jak je to se slevou u mazdy? Na astru tu nekteri dostali 15%, treba bys taky dostal a mohl vzit attraction
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
mne v podstate v aute staci automaticka klima, tempomat, senzory a laktova opierka...a samozrejme motor ktory netrha a ktory sa mi nerozpadnemattonecz píše:Takze chces challenge. Ja koukal na tu Attraction, sou tam samy super veci dle meho nazoru..
tie zlavy 15% v opli su cez firemne zamestnanecke programy, uvidim ako v Mazde, dam vediet.
Granite Grey
Granite Grey
U me sleva 13% - zadny firemni program atp. sem nemel.pelito píše:mne v podstate v aute staci automaticka klima, tempomat, senzory a laktova opierka...a samozrejme motor ktory netrha a ktory sa mi nerozpadnemattonecz píše:Takze chces challenge. Ja koukal na tu Attraction, sou tam samy super veci dle meho nazoru..
tie zlavy 15% v opli su cez firemne zamestnanecke programy, uvidim ako v Mazde, dam vediet.
Proste sem prisel jako clovek z ulice koupit auto za hotove.
Opel Astra K ST Innovation
1.4T (92 kW, 125 hp)
1.4T (92 kW, 125 hp)
trhnutie pri akceleracii
Docela pana Sůru z OPEL zákaznické linky lituji. Pracovat na fulltime jako profesionální mlžič a odepisovač nasranym zákazníkům, to musí byt otrava.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
Jeste tam s nim sedi nejaka pani, ktera hadam dle prizvuku neni puvodne neni z CR. Ta ale nic nevi a na nic neodepisuje.Cinda píše:Docela pana Sůru z OPEL zákaznické linky lituji. Pracovat na fulltime jako profesionální mlžič a odepisovač nasranym zákazníkům, to musí byt otrava.
Muzeme se tedy pouze domnivat k cemu tam pani je.
Opel Astra K ST Innovation
1.4T (92 kW, 125 hp)
1.4T (92 kW, 125 hp)