Ahoj,
jsem potenciální zájemce o Astru. Chtěl jsem právě 1.4T 92Kw v Innovation, vyšla mi jako nejlepší v poměru výkon/cena. Moje prvotní volba byla mazda 3 2.0/88 kw challenge. Bohužel je pro rodinu mála praktická.
Porovnával jsem Seat leon (nelíbí se mi interiér), Renault Megane grand tour (líbí, praktický, ale je to renault a jenom 1.2 v benzínu), Auris combi (málo místa na zadních sedadlech a je vidět, že je to druhý facelift), Golf Variant (super, ale je o 100k dražší), Octavia kombi (v principu nechci, ale jako služební bych s ní byl spokojen) a Peugeot 308 (v nízských výbavách ošlivý., budíky za volantem a vše se ovládá dotykem).
Takže jsem zase u Astry. Přemýšlím, jak "velký" problém toto je. 99% cest mám po Praze a dálky většinou max 150km/h. Zatím mě toto forum neodradilo, ale znejistělo. Přeci jenom si říkám, že záruka je 5 let a za tu dobu to nějak pořeší.
"moje" astra by měla být k dispozici až za 2 měsíce, takže ještě hodně času na přemýšlení.
Psal jsem do BS auto a toto je odpověď
Vážený pane xxxx,
o podobném vláknu mám tušení, nicméně celé jsem ho ani z daleka nečetl. Ze strany Opel CS se nám žádného oficiálního vyjádření nedostalo z jednoduchého důvodu - nebylo třeba.
Mohu mluvit pouze za vozy, které jsme prodali my jako BS Auto, o kterým máme přehled. K dnešnímu datu naše společnost dodala přesně 133 vozů s touto motorizací, v celém spektru výbav a karosářských variant. Dokonce tyto motorizace využíváme i v rámci firmy k naším interním účelům a zatím neevidujeme ani jeden případ stížnosti na podobný problém.
Osobně jsem s danou motorizací najezdil cca 10 000 km bez jediného problému.
Doufám, že Vám tyto informace pomohly.
Velice děkuji
S pozdravem a přáním příjemného dne
xxxxx
BS Auto Praha, s. r. o.
Prodejce vozů Opel
Za Opravnou 1/186, 150 00 Praha 5
web:
http://www.bsauto.cz