Cinda píše:Ano, připojil jsem ji paralelně k stávající lampě. Kabel jsem vedl kolem baterky a pod calounenim k druhému připravenému otvoru. Vcelku snadný úkon.
Sent from my iPhone using Tapatalk
němáš nějaký fotky z instalace, a kde to máš? - já tam mám upínací lišty, vejde se to tam? toho světla fakt moc není.
To jak si podsvietil tu konzolu rýchl páky?
Nemaš viac fotiek?
Este to nemam, zatial iba planujem. Je to z DE fora. Kupis podsvietenie na Astru J, treba preletovat LED, lebo Jcko ma cervene podsvietenie. Uchyty su tam a napajanie je pripravene na zapalovaci. Treba trochu poohybat svetlovodne trubicky fenom alebo teplovzdusnou pistolou. Zrejme to planovali pouzit a potom to skrtli costcutteri. Cely postup aj s viac foto je na linku z DE fora, len sa musis zaregistrovat. German tam ma aj podsvieteny zapalovac. Podsvietenie stoji do 60€, ledky par centov.
Astra K ST, 1.4 92kW, Innovation, MY16.5
Zafira B, 1.7cdti 92kW, Enjoy+, Astra H Caravan, 1.7cdti 74kW, Enjoy
2x Astra G Caravan, 1.4 16v 66kW, 2x Astra F 1.4 16v 66kW/1.6i 55kW
Hlavne HOT chapem, ze musia byt v nazve vsetky keywords, ale ze by niekto zrovna zadaval "hot"... sam mam vela veci z ebay, ale niektore tie vety v nazve ma dostavaju
v kazdom pripade urcite prakticka vec, len treba davat pozor pri odopinani, tento suchy zips dokaze dost nepekne povysklbavat ten tapacir ci co to je...edit: asi skor koberceky na bokoch...
Naposledy upravil(a) yogi83 dne 24 úno 2017, 22:49, celkem upraveno 1 x.