trhnutie pri akceleracii

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
sladas opc
Příspěvky: 1026
Registrován: 08 bře 2011, 10:26

Re: trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od sladas opc »

vazim si kazdeho kho trosku prida nejaky zkusenosti a posune nas nekam dal co se tyce tohoto problemu.taosek to mysli dobre chapu jeho snazeni a rad taky pomuzu ale zas na druhou stranu mattone ma pravdu v tom ze zatim vsichni jen lzou a delaji ze nic a jen se odvolavaji na diagnostiku ktera nic neukaze a bez toho nic delat nehodlaj..tak je to proste zatim vsude,vlastne jen jedinej petr zvitezil tim ze mu praskl pist a vymenili mu je a tim vse zatim prestalo..ted ale zas trosku k veci..

dnes jsem volal do BS auto brno kde to petrovi opravovali,ptal jsem se na to a odpoved ze by potrebovali VIN nebo spz ci jmeno aby rekli vic ze takhle nic nevedej a ze celkove nevedi o zadnem problemu..pak jsem volal do opavy na popud toho co jsem si zde na foru precetl vcera ze nekomu rekli ze vada je v pistech..odpoved ano delali jsme motor kde byl praskly pist ale udajne byla chyba v tom ze zakaznik jezdil tak jak jezdil a odeslo turbo a to melo za nasledek tohle ze praskl pist..nic vic rici nemuzu..pokud mate vy nejaky problem je potreba diagnostika a ta ukaze co a jak a jak zas vsici vime diagnostika ukaze velky kulovy!!!!dost lidi mi i radi at to zkusim odvezt do nemecka ze tam je jinej pristup a ze by to vyresili dost lidi s tim maji zkusenosti a ja osobne taky ze tam to funguje trosku jinak a resi to..tak ted nevim no..kazdopadne ted v sobotu to tam nejspise vezu a auto tam nechavam at se staraj..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Reklama
 

Taosek
Příspěvky: 56
Registrován: 07 pro 2016, 17:17

Re: trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od Taosek »

Muj plán je takový nejprve půjdu k nazávislému mechanikovi přes tu známou a ten mi buď potvrdí co tam našel a následně pak půjdu do Opel servisu to reklamovat a počká s tím co oni najdou a na základě toho pak ta známa to začne řešit nevím detaily ,ale mám to tak udělat a pak už to nemám řešit to už bude její záležitost chtěl jsem jenom pro paní aby na základě vaši potvrzení z reklamaci zaslala tyto přehledy dálek vyšším instancím sama mi říkala že je to i v zájmu Oplu taky jsem ji říkal o hromadných žalobách a tak a divila se i fora jsem ji zmiňoval nejsem jenom sami němci poláci uk slováci takových for je plno a všichni řeší to samé tak právě chtěla ty papíry jinak mi říkala že technici musí standartně provádět snimkovani počas jizdy když nic nukáže diagnostika u stojícího auta klidně si můžete jména nebo jiné pro Vás citlivé informace schovat z těch potvrzení když tak pošlete na otob@seznam.cz
Opel Astra vybava Dynamic 1,4 92kw plus nějaké kravinky.
Uživatelský avatar
idam.i
Příspěvky: 12
Registrován: 29 lis 2016, 20:47

Re: trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od idam.i »

Chlapi ,preboha kľud.Nesekajte sa navzájom.Nebude to ľahké,no keď do toho nepôjdete masívne a spolu,tak Vás OPEL zválcuje.Každý kto má akýkoĺvek papier ,tak to spojte.Kto nie,choďte do servisu,tlačte na pilu a trvajte na výstupe v papierovej forme.Pokial ma Taosek niekoho,kto tomu dá právnu a správnu formu,tak to za pokus stojí.Teda aspoň,ja to tak vidím.
Aj "vďaka" tomuto fóru Astru nakoniec nemám,ale je to brutalita,čo si voči ľuďom dovolia.Držím palce.
Insignia GS 1,5T Innovation + OPC packet interiér
Satin grey
tominomiki
Příspěvky: 130
Registrován: 30 črc 2016, 21:07

Re: trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od tominomiki »

Ahojte. Mam k dispozicii Tu ELM327 vecicku, kt. je cez bluetooth, pripojitelna k mobilu, napr. k aplikacii Torque. Aplikacia vie monitorovat a zapisovat do grafov udaje z vozidla. Naposledy som to vyuzival vo Fabii. U mna sa problem casto nevyskytuje a jazdy, kt. robim su kratke. Ak niekto casto jazdi a problem sa mu casto prejavuje, viem to poskytnut. Poslem do SR aj CR....
henriCL
Příspěvky: 83
Registrován: 18 zář 2016, 17:13

Re: trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od henriCL »

Cože? On je tady mattonecz moderátor? Ten, co se nerozpakuje.nazývat kdekoho "mongolem"? No to potěš koště, výraz čirého zoufalství. Timto pro mě toto forum končí. Ostatním zde přeju hodně užitečných informaci a aby toto vlákno již brzy zapadlo.
Mattonecz: oznámení úmyslu vzdát se moderování zde, jsou první rozumná slova, co jsem od vás četl. Přeju vám i všem ostatním, ať aspoň tento úmysl dotáhnete do konce.
Hasta la vista.
Opel Astra K Sports Tourer Innovation 1,4T 92kW
Uživatelský avatar
mattonecz
Moderátor
Příspěvky: 2267
Registrován: 06 čer 2016, 16:19
Bydliště: Praha

Re: trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od mattonecz »

Sbohem. A ostatní bych poprosil již k věci.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Uživatelský avatar
kenotek
Příspěvky: 14
Registrován: 02 bře 2013, 09:26
Bydliště: Nová Paka

Re: trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od kenotek »

Zdravím,

občas pročítám toto téma. Když bych já měl takový problém, velmi dobrá pomoc a nástroj na hledání chyb je v Technických univerzitách, např. http://www.fs.tul.cz/
Myslím si, že by velmi brzy našli problém.
Ještě bych se vrátil k olejům. Mám předchozí typ motoru 1.4 T 103 kw. Proběhla druhá výměna oleje Dexos 2 a příště už takový olej do auta nedám. Měl jsem v Oplu 3.6 V6 155kw, najeto 355 tis km a lil jsem do tho Mobil 1 5W50 a ještě dál s tím jezdí nový majitel. Druhý Opel s motorem 3.0CDTi V6 130 kw, kdy všichni psali, jak je to špatý motor, jak se kazí, padají vložky pístů atd. jezdí s tím ex žena, hlavně krátké trasy, nyní najeto 210 tis km, původní Turbo, vstřiky atd. Olej Mobil 1 0W40 TD. Po zkušenostech žádný Castrol (firemní škodovky byly motorově KO), Dexos atd., ale opravdu kvalitní olej. Do nynějšího motoru 1.4 T, který dost vytáčím, taktéž dám Mobil 1. Jen jsem tím chtěl říct, že olej velmi ovlivněje celý motor, jeho funkčnost a běh.

Jen připomínka, že když ještě auto bylo v záruce a servis Opel mě velmi, ale velmi zklamal (nasral), začal jsem dávat auto do autorizovaného sevisu VW.


M.
Opel Astra GTC 1.4 Turbo OPC Line
Taosek
Příspěvky: 56
Registrován: 07 pro 2016, 17:17

Re: trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od Taosek »

Zdravím tak chci zatím poděkovat dvou lidem co už mi poslali scan reklamačního protokolu konkrétně OnMi a Sabouš ostatní jestli máte prosím posílejte díky moc .
Opel Astra vybava Dynamic 1,4 92kw plus nějaké kravinky.
mia
Příspěvky: 201
Registrován: 25 říj 2016, 11:13

Re: trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od mia »

kenotek píše: Do nynějšího motoru 1.4 T, který dost vytáčím, taktéž dám Mobil 1.
kenotek, akú špecifikáciu, 5W-30???
Mám ten istý motor a dávam Shell 5W-30 dexos2 approved.
sorry za OT
Uživatelský avatar
kenotek
Příspěvky: 14
Registrován: 02 bře 2013, 09:26
Bydliště: Nová Paka

Re: trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od kenotek »

mia: buď zvolím Mobil Super 3000 XE 5W-30 a nebo zase Mobil 1 5W-50.
Zdá se mě, že 5W-30 je moc řidký pro tento motor a olej se nedostatečně drží na železe.
Motor půjde na chip.
Opel Astra GTC 1.4 Turbo OPC Line
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Motory“