zuzkova vectra
Moderátor: Moderátoři
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Re: zuzkova vectra
u vás je asi hodně teplo
ale vyhrál sis lesk jak blesk
mimochodem mám uplně stejnou vapku
- Reklama
no parada ja som ju kupill este za 2500sk no treba ale uz sa musim spojit s mojim dilerom potrebujem sampony a tepovacie pripravky a hlavne do interieru cistiace heh a potom sa policka doplni hehgenius0011 píše:u vás je asi hodně teplo
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kola neřeš, ty jsou jen va velkem, v malim nic není takže policajti hovnino poznaj....... sam jsem měl 17 a jdu do nich znova jelikož to dodá autu neskutečnou dustojnoust
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
no ja som mal golfa a dostal som 60e a ja nedam nejakemu darmozracovi iba tak 60e to je u mna dost velky peniaz aby som ho len tak vyhodil do komina
Miro: U nás už neni velký a malý TP. Je len jeden, ktorý nosíš stále pri sebe, takže si tam orgán skontroluje čo tam máš mať.
Ale mám za sebou dve sezóny na 17kach, ktoré nemám v TP a žiadna kontrola to ešte nepozerala (klop-klop).
zuzko: ja som myslel tie oplácke elektróny z odkazu čo si dal.
Ale puklice tiež v pohode.
Ale mám za sebou dve sezóny na 17kach, ktoré nemám v TP a žiadna kontrola to ešte nepozerala (klop-klop).
zuzko: ja som myslel tie oplácke elektróny z odkazu čo si dal.
Ale puklice tiež v pohode.
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
hmm... 17 kola se bojíš dát a nalepíš si fólii na čelní sklo což je možná ještě horší pro poliše
ale popravdě ty 17 by jí sekly
ale popravdě ty 17 by jí sekly
to ja viem ze by jej sekly mal som pasik aj na golfe a za ten ma nikdy nezvozili a ten pasik je plne priehladny nieje plny takze by ma nemali za co zvozit aniked sa cez neho pozeras na semafor neskresluje farby a je taky velky ako ked mas origo na celnom skle polarizacny pasik tak asi tak