Petr25 píše:Zdravím.
Myslíte že je nějaká šance že android auto bude fungovat na nižší verzi než 5.0?
Nechce se mě kupovat nový telefon
Aký máte telefón ?, na na rôznych fórach sú manuály na upgrade Androidu, aj ked to oficiálne výrobca nepodporuje.
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Petr25 píše:Zdravím.
Myslíte že je nějaká šance že android auto bude fungovat na nižší verzi než 5.0?
Nechce se mě kupovat nový telefon
Aj mne to tak napoprve robilo..Šroubek píše:Honor 7 - nespáruje se, android auto v telefonu spuštěno, připojeno přes USB, ale při kliknutí na promítání v autě mi to píše ať připojím USB....
A este v telefone v Androidauto ,nastavenia zaskrtnut ...accepted new car.jurajlo píše:Aj mne to tak napoprve robilo..Šroubek píše:Honor 7 - nespáruje se, android auto v telefonu spuštěno, připojeno přes USB, ale při kliknutí na promítání v autě mi to píše ať připojím USB....
Skus iny kabel a skus aj odinstalovat z mobilu androidauto a dat ho nanovo z apk mirror.com potom si daj automaticky spustat USB v aute nevravim ze to tak musi byt ale ja to tak mam
Zapni si v mobile Androidauto pripoj sa pockaj a ked nejde odpoj a pripoj znova ak ti obrazovka scernie tak nacitava
mne to dost casto spoji az na druhy krat ale potom uz nespadne
o.i. mne pri prvom uspesnom spojeni Google pytal aktualizaciu na telefone az ked som dal tak to nabehlo takze je potrebne mat aj internet v mobile.potom uz ide aj bez datoveho pripojenia....trpezlivost... ,myslim ze by to malo ist ak mas Android 5
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |