zuzkova vectra
Moderátor: Moderátoři
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: zuzkova vectra
pokud budeš kupovat nový kola tak k nim dostaneš typový list a na něm bude napsáno že to je schválený na tu a tu Vectru s tou a tou roztečí, ET-čkem a jakejma gumama a pak to doneseš na dopravak a to ti ta, zapíšou a nazdar
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
- Reklama
no hej ale to len pri novych nie?
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, typovej list dostaneš jen při koupi nových kol nebo pokud je majitel pečlivej a má to schované (a bude mít typovej list pro Vectru).
hmm ked dostanem typovy list tak potom to neriesim kupim 17" a hotovo no len ci to zoberu na urade heh
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
musej to přepsat pokud budeš kupovat nový kola tak je to automatický, že dostaneš typovej list, pokud ne tak na prodejně kol ti ho vytisknou a orazítkujou
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Ale pozor, na SK typový list dáva tuším len jeden predajca k diskom (asi 4 značky), ktorých je výhradným dovozcom. Neviem teraz presne ktorý to bol. Popýtaj sa v obchode kde budeš chcieť kupovať, či ti ho dajú.
Ja som písal do opla SK, že chcem zapísať na astru origo oplácke 17ky a odpoveď bola že na astru s X18XE1 neboli schválené.
Ja som písal do opla SK, že chcem zapísať na astru origo oplácke 17ky a odpoveď bola že na astru s X18XE1 neboli schválené.
ja uz som sa rozhodol chcem mat v aute aj trocha komfortu tak som a rozhodol pre 16" palcove disky a nebudme mat ziadne problemy
No tak s diskov zislo nechal som tam origo zatial ich neriesim presli ocistou heh som ich riadne vypuliroval a su pekne za par korun zohnal super pneu a mam pokoj riesim zakladnejsie veci ako je podvozok menim postupne silentbloky, stabilizatory,a trocha autodavam dokopy menil som predne dvere a dal som ich streknut bo uz riadne hrdzaveli este ma caka kapota a predny zadny naraznik do laku a auto bude cuker heh tak par foto co sa na aute v poslednom case zmenilo
Uploaded with ImageShack.us
este zhanam tu carbonovu foliu na B stlpik neviete niekto kde sa da zohnat?bo ked som vymenil dvere tak ju tam nemam este sem pridam par foto no je zle pocasie tak neda sa fotit
este zhanam tu carbonovu foliu na B stlpik neviete niekto kde sa da zohnat?bo ked som vymenil dvere tak ju tam nemam este sem pridam par foto no je zle pocasie tak neda sa fotit
tak konecne som sa dal na tyčky stabilizátora no bol to des povolit aj prst som si pritom roz****l heh tak ma to nastvalo a schmatol som karbinu
no zo zaciatku som to este povoloval
heh ulovok
a otocka a hned na druhu stranu
hornu som odvrtal ale spodna sla flexkou do certa
a je to na prednej naprave som este vymenil silentbloky co drzia celu stabil tyč a uz konecne mam s prednou napravou pokoj a zacina sa misia A´La zadna naprava foto pridam
no zo zaciatku som to este povoloval
heh ulovok
a otocka a hned na druhu stranu
hornu som odvrtal ale spodna sla flexkou do certa
a je to na prednej naprave som este vymenil silentbloky co drzia celu stabil tyč a uz konecne mam s prednou napravou pokoj a zacina sa misia A´La zadna naprava foto pridam
dnes som doriesil dialkove dovieranie okien stacilo spojit dva dratiky a uz ked zamknem zavru sa jake jednoduche uz sa moze machrovat