Tak normálne mi prišiel z Opla doporučený list, že je zvolávačka.. to ma od nich aj celkom prekvapilomarty22 píše:Už niekoho kontaktoval servis ohľadom tejto zvolávačky? V aplikácii myOpel mi píše, že sa ma to týka. Som len zvedavý, či ma vôbec Opel bude kontaktovať, alebo sa im mám ozvať sám. Lebo nebyť tohto fóra, tak o tom ani neviem a ak sa naozaj jedná o airbagy, tak to môže byť celkom nebezpečné..
Svolávačky
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Svolávačky
Opel Astra K ST, 1,4T 110 kW, MY17
- Reklama
Tiež mi v aplikacii svieti zvolávačka, zistil som to cca. pred dvomi mesiacmi a zatial žiadny kontakt s oplu… Dokonca som si cez aplikaciu naplanoval servis a ani tak ma nikdo nekontaktoval…marty22 píše:Tak normálne mi prišiel z Opla doporučený list, že je zvolávačka.. to ma od nich aj celkom prekvapilomarty22 píše:Už niekoho kontaktoval servis ohľadom tejto zvolávačky? V aplikácii myOpel mi píše, že sa ma to týka. Som len zvedavý, či ma vôbec Opel bude kontaktovať, alebo sa im mám ozvať sám. Lebo nebyť tohto fóra, tak o tom ani neviem a ak sa naozaj jedná o airbagy, tak to môže byť celkom nebezpečné..
Plánoval si už niekto servis cez aplikaciu???
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
patah, v MyOpel ti naozaj "svieti" ZVOLÁVAČKA ???
dovoľ aby som o tom pochyboval. Ja teda mám registráciu na nemeckej stránke a tam mi maximálne píše, že na moje auto sú k dispozícii vylepšenia, ale nie zvolávačka.
Zvolávačka je akcia, keď sa jedná o nebezpečenstvo ktoré treba odstrániť. A takáto závada príde listom na adresu kupujúceho.
Vylepšenia sa aplikujú pri prvej návšteve servisu Opel. Nikto ťa volať nikam nebude.
dovoľ aby som o tom pochyboval. Ja teda mám registráciu na nemeckej stránke a tam mi maximálne píše, že na moje auto sú k dispozícii vylepšenia, ale nie zvolávačka.
Zvolávačka je akcia, keď sa jedná o nebezpečenstvo ktoré treba odstrániť. A takáto závada príde listom na adresu kupujúceho.
Vylepšenia sa aplikujú pri prvej návšteve servisu Opel. Nikto ťa volať nikam nebude.
Píše mi priamo v aplikacii:Sunman píše:patah, v MyOpel ti naozaj "svieti" ZVOLÁVAČKA ???
Kontrola odvolání
Nájdené zvolania do servisu…
V súčastnosti existujú odvolania týkajúce sa vášho vozidla 2016 OPEL ASTRA
Skontrolované VIN: W0LB….
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
Dnes prisiel list od predajcu - zvolavacka na synovu Astru 1,0 T.
O co ide uvidime.
O co ide uvidime.
Tak jsem byl dnes v Autovars kvuli oprave laku a rekli mi ze na moje auto (1.6 CDTI, 2016)je svolavka na vystupni hadici od chladice. Myopel samozrejme rika ze zadna svolavacka neni...tak nevim..
Toto mi dnes doslo mailom.
Ma niekto z touto zvolavackov nejaku skusenost
Dobrý deň.
Na Vaše vozidlo
W0LBE6EC8GG006385
je vyhlásená zvolávacia kampaň:
1701780 Astra K - západka zámku dveří
Popis problému
V případě nárazu se drátěná smyčka západky zámku dveří může oddělit od základového plechu západky a následně může hrozit otevření dveří.
Preto na Vašom vozidle budú vymenené nové západky dverý v počte 4 ks a bude to trvať cca 0,5 hod. Táto úprava je samozrejme bezplatná. Prosím o objednanie sa do servisu telefonicky, alebo e-mailom.
--
S pozdravom
PK Auto Logo
Garančný technik GM
Ma niekto z touto zvolavackov nejaku skusenost
Dobrý deň.
Na Vaše vozidlo
W0LBE6EC8GG006385
je vyhlásená zvolávacia kampaň:
1701780 Astra K - západka zámku dveří
Popis problému
V případě nárazu se drátěná smyčka západky zámku dveří může oddělit od základového plechu západky a následně může hrozit otevření dveří.
Preto na Vašom vozidle budú vymenené nové západky dverý v počte 4 ks a bude to trvať cca 0,5 hod. Táto úprava je samozrejme bezplatná. Prosím o objednanie sa do servisu telefonicky, alebo e-mailom.
--
S pozdravom
PK Auto Logo
Garančný technik GM
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
-
pub24 píše:Tak jsem byl dnes v Autovars kvuli oprave laku a rekli mi ze na moje auto (1.6 CDTI, 2016)je svolavka na vystupni hadici od chladice. Myopel samozrejme rika ze zadna svolavacka neni...tak nevim..
mali sme to tiež je to len kontrola, nie hneď výmena..
ALE CO KONTROLOVALI ???pythoon007 píše:pub24 píše:Tak jsem byl dnes v Autovars kvuli oprave laku a rekli mi ze na moje auto (1.6 CDTI, 2016)je svolavka na vystupni hadici od chladice. Myopel samozrejme rika ze zadna svolavacka neni...tak nevim..
mali sme to tiež je to len kontrola, nie hneď výmena..
Co je z tymi zamkami dveri?
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
Zdravím,
včera mi volali z BS Auto z Brna, že se mám dostavit na výměnu momentového klíče ke střešnímu nosiči, který jsem od nich obdržel při koupi auta v loňském roce.
Je tam prý nějaký problém s momentem síly.
Takže kdo dostal k nosičům šedý momentový klíč, tak ho čeká výměna za černý momentový klíč.
včera mi volali z BS Auto z Brna, že se mám dostavit na výměnu momentového klíče ke střešnímu nosiči, který jsem od nich obdržel při koupi auta v loňském roce.
Je tam prý nějaký problém s momentem síly.
Takže kdo dostal k nosičům šedý momentový klíč, tak ho čeká výměna za černý momentový klíč.
Astra K 1.4T/92kW, Innovation, Deep Sky, MY17.5
Sada Inovace, Zimní sada 1, 2x USB do zadní konzole, dojezdové kolo
17.2.2017 -> 12.4.2017
Sada Inovace, Zimní sada 1, 2x USB do zadní konzole, dojezdové kolo
17.2.2017 -> 12.4.2017