Svolávačky

Garančky, servisy, ceny a hodnocení servisů.

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
marty22

Re: Svolávačky

Příspěvek od marty22 »

marty22 píše:Už niekoho kontaktoval servis ohľadom tejto zvolávačky? V aplikácii myOpel mi píše, že sa ma to týka. Som len zvedavý, či ma vôbec Opel bude kontaktovať, alebo sa im mám ozvať sám. Lebo nebyť tohto fóra, tak o tom ani neviem a ak sa naozaj jedná o airbagy, tak to môže byť celkom nebezpečné..
Tak normálne mi prišiel z Opla doporučený list, že je zvolávačka.. to ma od nich aj celkom prekvapilo :D
Opel Astra K ST, 1,4T 110 kW, MY17
Reklama

palah

Příspěvek od palah »

marty22 píše:
marty22 píše:Už niekoho kontaktoval servis ohľadom tejto zvolávačky? V aplikácii myOpel mi píše, že sa ma to týka. Som len zvedavý, či ma vôbec Opel bude kontaktovať, alebo sa im mám ozvať sám. Lebo nebyť tohto fóra, tak o tom ani neviem a ak sa naozaj jedná o airbagy, tak to môže byť celkom nebezpečné..
Tak normálne mi prišiel z Opla doporučený list, že je zvolávačka.. to ma od nich aj celkom prekvapilo :D
Tiež mi v aplikacii svieti zvolávačka, zistil som to cca. pred dvomi mesiacmi a zatial žiadny kontakt s oplu… Dokonca som si cez aplikaciu naplanoval servis a ani tak ma nikdo nekontaktoval…
Plánoval si už niekto servis cez aplikaciu???
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
Sunman

Příspěvek od Sunman »

patah, v MyOpel ti naozaj "svieti" ZVOLÁVAČKA ???
dovoľ aby som o tom pochyboval. Ja teda mám registráciu na nemeckej stránke a tam mi maximálne píše, že na moje auto sú k dispozícii vylepšenia, ale nie zvolávačka.
Zvolávačka je akcia, keď sa jedná o nebezpečenstvo ktoré treba odstrániť. A takáto závada príde listom na adresu kupujúceho.
Vylepšenia sa aplikujú pri prvej návšteve servisu Opel. Nikto ťa volať nikam nebude.
palah

Příspěvek od palah »

Sunman píše:patah, v MyOpel ti naozaj "svieti" ZVOLÁVAČKA ???
dovoľ aby som o tom pochyboval. Ja teda mám registráciu na nemeckej stránke a tam mi maximálne píše, že na moje auto sú k dispozícii vylepšenia, ale nie zvolávačka.
Zvolávačka je akcia, keď sa jedná o nebezpečenstvo ktoré treba odstrániť. A takáto závada príde listom na adresu kupujúceho.
Vylepšenia sa aplikujú pri prvej návšteve servisu Opel. Nikto ťa volať nikam nebude.
Píše mi priamo v aplikacii:
Kontrola odvolání
Nájdené zvolania do servisu…
V súčastnosti existujú odvolania týkajúce sa vášho vozidla 2016 OPEL ASTRA
Skontrolované VIN: W0LB….
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
pico

Příspěvek od pico »

Dnes prisiel list od predajcu - zvolavacka na synovu Astru 1,0 T.
O co ide uvidime.
pub24

Příspěvek od pub24 »

Tak jsem byl dnes v Autovars kvuli oprave laku a rekli mi ze na moje auto (1.6 CDTI, 2016)je svolavka na vystupni hadici od chladice. Myopel samozrejme rika ze zadna svolavacka neni...tak nevim..:-)
Peto

Příspěvek od Peto »

Toto mi dnes doslo mailom.
Ma niekto z touto zvolavackov nejaku skusenost

Dobrý deň.
Na Vaše vozidlo
W0LBE6EC8GG006385
je vyhlásená zvolávacia kampaň:
1701780 Astra K - západka zámku dveří
Popis problému
V případě nárazu se drátěná smyčka západky zámku dveří může oddělit od základového plechu západky a následně může hrozit otevření dveří.

Preto na Vašom vozidle budú vymenené nové západky dverý v počte 4 ks a bude to trvať cca 0,5 hod. Táto úprava je samozrejme bezplatná. Prosím o objednanie sa do servisu telefonicky, alebo e-mailom.

--
S pozdravom

PK Auto Logo
Garančný technik GM
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
pythoon007

Příspěvek od pythoon007 »

pub24 píše:Tak jsem byl dnes v Autovars kvuli oprave laku a rekli mi ze na moje auto (1.6 CDTI, 2016)je svolavka na vystupni hadici od chladice. Myopel samozrejme rika ze zadna svolavacka neni...tak nevim..:-)

mali sme to tiež je to len kontrola, nie hneď výmena..
Peto

Příspěvek od Peto »

pythoon007 píše:
pub24 píše:Tak jsem byl dnes v Autovars kvuli oprave laku a rekli mi ze na moje auto (1.6 CDTI, 2016)je svolavka na vystupni hadici od chladice. Myopel samozrejme rika ze zadna svolavacka neni...tak nevim..:-)

mali sme to tiež je to len kontrola, nie hneď výmena..
ALE CO KONTROLOVALI ???
Co je z tymi zamkami dveri?
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
Jirikac

Příspěvek od Jirikac »

Zdravím,
včera mi volali z BS Auto z Brna, že se mám dostavit na výměnu momentového klíče ke střešnímu nosiči, který jsem od nich obdržel při koupi auta v loňském roce.
Je tam prý nějaký problém s momentem síly.

Takže kdo dostal k nosičům šedý momentový klíč, tak ho čeká výměna za černý momentový klíč.
Astra K 1.4T/92kW, Innovation, Deep Sky, MY17.5
Sada Inovace, Zimní sada 1, 2x USB do zadní konzole, dojezdové kolo
17.2.2017 -> 12.4.2017
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Garanční prohlídky + svolávací akce + servis + servisy“