Palah na jaku zvolávačku si vyzvaný? Mne nič neprišlo. maš nejaky problém z matrixami? či rádiom?palah píše:Momentalne najazdených 5500km a ja som si vymenil olej po 3000km, takze prakticky stale mám "čerstvý" olej a doteraz velké trhnutie len 3-4 krát…. Jemne malé škubkanie je stale, hlavne pri studenom motore. V pondelok idem na zvoláčku na radio a na matrixe a pri tom mi slubil aj sviečky vymeniť (trhanie), ilúzie si nerobím o vyriešení problemy ale technik mi to sám navrhol…Peto píše:Takže predsa olej má nejaky vplyv na to trhanie motora ked si mal po výmene oleja 2500 km pokoj.trembel píše:Tak sa pripajam aj ja. Najazdene 33600km. Trha nahodne ale stale. Niekedy raz za 2-3 dni, inokedy 3-4x za den, samozrejme aj so zvukovym doprovodom. Po vymene oleja asi na 2500km bez problemov. Olej meneny po 18000 a 31000km.
U mna takisto po výmene oleja bol pokoj z trhaním asi na 1500 km. Potom to začalo postupne jemne a menej často až sa to zhoršovalo na častejšie a intenzívnejšie trhanie po 2500 km od výmeny oleja.
Mna tie metrixi už dost zlostia. Dost často mi to hlasi poruchu a neidu automaticke dialkove svetlá.
K tomu sa mi po daždi dost velmi zarosuje predne prave svetlo. Neviem či práve to nerobí problém. pri prvej servisnej som to reklamova,preinštalovali mi soft na svetlá a nepomohlo. Na to zarosenie mi vraveli že to je normálne po daždi. zaojimavé že druhé sa mi vobec nerosí.