Tak jsem to zkoušel, po cca 2 dnech jsem přišel k autu a bylo zamčené. Dneska ráno jsem ho taky odemkl klíčem, za cca 15 minut jsem to šel zkontrolovat a zamčené bylo. Zkusím ještě u něj pár minut počkat abych zjistil jak dlouho to trvá ale zatím to teda vypadá že to u mě funguje.
Update: Počkal jsem chvíli u auta a znovu se samo zamklo přesně za 3 minuty
Personalizace vozidla
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Personalizace vozidla
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
- Reklama
Mě taky. Tak to má fungovat! Ale, četl jsem někde, že to takto funguje pouze v kombinaci s NAVI 900 a bezklíčkovým zapalováním. Tak nevím...
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
fungovať by to malo tam, kde je to v menu. Teda nielen s NAVI
s bezkľúčovým zamykaním to práve nemá príliš význam. auto sa vám samo odomyká a zamyká, alebo nie? Kľúč máte v kapse a nepotrebuje s ním nikto manipulovať.
Naopak u "kľúčového" sa práve môže stať že omylom zmáčknete už ďalej od auta odomknutie.
U Insi je to 1 minuta, to sa mi zdá lepšie. 3 minuty pomerne dosť na parkovisku...
Ešte skúste tú fintu s kufrom, či zostane auto otvorené aj po tých 3-och minútach.
s bezkľúčovým zamykaním to práve nemá príliš význam. auto sa vám samo odomyká a zamyká, alebo nie? Kľúč máte v kapse a nepotrebuje s ním nikto manipulovať.
Naopak u "kľúčového" sa práve môže stať že omylom zmáčknete už ďalej od auta odomknutie.
U Insi je to 1 minuta, to sa mi zdá lepšie. 3 minuty pomerne dosť na parkovisku...
Ešte skúste tú fintu s kufrom, či zostane auto otvorené aj po tých 3-och minútach.
I u bezklíčového odemykání jsou na ovladači klasická tlačítka a tedy možnost náhodného odemknutí v kapse.
Opel Astra K Sports Tourer Innovation 1,4T 92kW
Mne to zamyka do cca. 10s po zatvoreni vodicovych dveri, ak auto odomknem ale neotvorim dvere, zostane odomknute.
Viac info pouzivatelska prirucka str. 29-30, pasivne uzamykanie.
Viac info pouzivatelska prirucka str. 29-30, pasivne uzamykanie.
Astra K ST, 1.4 92kW, Innovation, MY16.5
Zafira B, 1.7cdti 92kW, Enjoy+, Astra H Caravan, 1.7cdti 74kW, Enjoy
2x Astra G Caravan, 1.4 16v 66kW, 2x Astra F 1.4 16v 66kW/1.6i 55kW
Zafira B, 1.7cdti 92kW, Enjoy+, Astra H Caravan, 1.7cdti 74kW, Enjoy
2x Astra G Caravan, 1.4 16v 66kW, 2x Astra F 1.4 16v 66kW/1.6i 55kW
Tak světe div se, již to funguje
Tak mne napadlo provést obnovení továrního nastavení pro vozidlo, dá se tam udělat reset každého systému zvlášť a již to šlape
Všem dík za poznatky a nápady
Tak mne napadlo provést obnovení továrního nastavení pro vozidlo, dá se tam udělat reset každého systému zvlášť a již to šlape
Všem dík za poznatky a nápady
Opel Astra K enjoy 1,4 74kw, Red Power + mlhovky+ park.sensory
Prosím můžete podrobněji vysvětlit tyto dvě funkce a k čemu slouží...z návodu jsem to nějak nepochopil díky moc.
Jsou v infotaimentu navi 900 sekce Elektricky ovládané zámky dveří:
1.Otevřené dveře nezamykat
2.Zpožděné zamykání dveří (ne pasivní zamykání dveří)
Jsou v infotaimentu navi 900 sekce Elektricky ovládané zámky dveří:
1.Otevřené dveře nezamykat
2.Zpožděné zamykání dveří (ne pasivní zamykání dveří)