Koberce
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Koberce
Zdravím,
Příští týden si jdu převzít Astru, hurá
Nějaké doporučení na přesné koberce do ST (gumové a látkové), které dobře pasují a využijí ty zámky aby se nehýbali? Přece jen za 2t originál se mi úplně kupovat nechce, když všude jinde stojí pár stovek.
Díky
Nějaké doporučení na přesné koberce do ST (gumové a látkové), které dobře pasují a využijí ty zámky aby se nehýbali? Přece jen za 2t originál se mi úplně kupovat nechce, když všude jinde stojí pár stovek.
Díky
Opel Astra K ST / 1.4 74kW
- Reklama
Re: Koberce
Ja som neorigo gumene dostal k autu od predajcu, su totožné s origo, latkove som kúpil origo od vojtu doopla.cz , tie sedia a držia parádne, je pravda stali nie zrovna málo…Loader píše:Zdravím,
Díky
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
mám originály gumáky a jsem nadmíru spokojený. u Vojty za 1500, nepříjde mi taková darda..
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Už na ně koukám, díky 1500.- je pořad víc než bych chtěl, ale míň než 2200.- co měli v salóně.
Opel Astra K ST / 1.4 74kW
Ja je k autu dostal gratis. Mozna to zalezi na dealerovi, ale pry vzdycky davaji nejaky "darek".
V mem pripade to byla povinna vybava, coz kdyz je povinne, tak moc asi darek neni a zminene koberce. Ale byly napsane teda za nulu uz pri objednani auta
V mem pripade to byla povinna vybava, coz kdyz je povinne, tak moc asi darek neni a zminene koberce. Ale byly napsane teda za nulu uz pri objednani auta
Astra K 1,4T 92kW, Innovation
Dodge Challenger R/T V8 5,7 HEMI, 280kW
Dodge Challenger R/T V8 5,7 HEMI, 280kW
jeden tip https://www.autohotarek.cz/autokoberce/ ... ra-k--2015 , sedí dobře, cena slušná.
S dovolením oživím tohle téma: Když si budu chtít koupit gumové rohože (možná i neoriginální), tak jsou součástí podlahy v autě ty úchyty rohoží, nebo se musí koupit zvlášť?
XCEED GTline 1.5T-GDI DCT MY2023
prodáno: ASTRA 1.4 110kW AT MY2018
uchyty tam sou. ja koupil pri prebirani auta u dealera gumovy za 700
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
mattonecz: Moc děkuju.
XCEED GTline 1.5T-GDI DCT MY2023
https://www.autohotarek.cz/gumove-autok ... Au5X8P8HAQ
Najdeš i textilní, ale já šel nakonec do gumového a vše sedí.
Najdeš i textilní, ale já šel nakonec do gumového a vše sedí.
Astra G 1.6, Astra K, enjoy, 1,4 turbo 92 kW, červená ST, mlhovky