Waze android auto
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Waze android auto
Případně již dříve stažené APK beta verze by to mohlo povyšovat aktualizacemi z obchodu a nebude třeba stahovat z APK.
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
- Reklama
ja som aktualizoval cez obchod play a nerozbehal som to musel som znova nainstalovat verziu pre AA
Astra K 1.0T 77kw Innovation
Granite Grey
Granite Grey
Čau, jakou máte vyzkoušenou poslední funkční verzi Waze? Díky
Astra 2017, 1.0 T Smile
Mám verzi Waze 4.27.0.1 a AA 2.5.728603 a vše bez problémů i přepínání mezi mapami
Opel Astra K enjoy 1,4 74kw, Red Power + mlhovky+ park.sensory
Take mi waze funguje. Jen mi prijde dost osekane. Dost se v tom nevyznam. Da se tam nejak nastavit alert pred radary? Pripadne i nejak pasivne, aniz bych musel mit waze aktivne otevrene? Na vse ostatni si vystacim s opel nebo google navigaci.
Přátelé, pokud si pustíte aplikaci Android Auto přímo na mobilu, ne v autě, máte na výběr navigace Waze a Google mapy? Mě, ačkoliv mám Waze nainstalováno, se zobrazí pouze Google mapy.
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
Jo když jenom na mobilu, tak mi to taky nedá vybrat. Ale to bych asi ani neřešil... Když chci jen na mobilu, pustím rovnou Waze.
Jinak se mi podařila spustit poslední verze AA + Waze a už to umí hlasové vyhledávání, navigace hlasová v reproduktorech atd... Nevím jak Vám, ale to mi předtím nešlo. Teď už vše oukej Jenom ještě, aby to ukazovalo radary a rychlost a je to paráda.
Jinak se mi podařila spustit poslední verze AA + Waze a už to umí hlasové vyhledávání, navigace hlasová v reproduktorech atd... Nevím jak Vám, ale to mi předtím nešlo. Teď už vše oukej Jenom ještě, aby to ukazovalo radary a rychlost a je to paráda.
Astra 2017, 1.0 T Smile
na mobilu to mezi mapami prepinat nejde, jen v aute
Děkuji. Zkoušel jsem to pouze na mobilu, protože nemám AA v NAVI900. Teprve příští týden jdu do servisu pro aktualizaci.
Ještě detail. Musí být na mobilu spuštěné-aktivní AA a nebo tam běží nějaká služba na pozadí?
Ještě detail. Musí být na mobilu spuštěné-aktivní AA a nebo tam běží nějaká služba na pozadí?
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0