Chtěl bych se zeptat zda používáte nekdo originální opel držák telefonu a jak vám ten který telefon v držáku sedí. Pokouším se umístit Samsung galaxy S7 edge a stále jsou stlačována tlačítka.
Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Originální držák telefonu
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Originální držák telefonu
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
- Reklama
Re: Originální držák telefonu
mám ho ale nepoužívám..(honor X6 v obale se mi tam nevede rozdělávat se mi nechce)
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
iphone 6s sedí dokonale, používám neustále
Poté, co jsem zjistil, že kabel na držáku slouží pouze k nabíjení, nikoliv k propojení se systémem , jsem od úmyslu jeho pořízení upustil - škoda, že to tak soudruzi inženýři v Oplu zazdili.
Navíc nejbližší prodejce, u kterého jsem si auto prohlížel ještě před koupí, asi ani nevěděl, že se dá držák roztáhnou a při předvádění tam rval mobil násilím .
Navíc nejbližší prodejce, u kterého jsem si auto prohlížel ještě před koupí, asi ani nevěděl, že se dá držák roztáhnou a při předvádění tam rval mobil násilím .
Astra K 1,4T 92kW Innovation 05/2016
Je fakt, že to tlačítko na vertikální uvolnění telefonu je docela umně skryté. Dosti dlouho jsem ho hledal a nakonec jsem musel sklonit hlavu před dodaným obrázkovým návodem.
Pro umístění mého Galaxy S7 edge jsem nakonec musel vyříznou kousky gumového obložení jak nahoře (pro zapínací tlačítko) tak i dole pro tlačítko snížení hlasitosti. Teď tam telefon sedí dobře.
Moje další idea je, protáhnout USB kabel z loketní opěrky do panelu pod držákem telefonu a nějak (ještě nevím jak) propojit držák s plnohodnotným USB. Pak by držák dával smysl.
Někde jsem kdysi tuto úpravu viděl na italském fóru, ale zaboha si nemůžu vzpomenou kde...
Pro umístění mého Galaxy S7 edge jsem nakonec musel vyříznou kousky gumového obložení jak nahoře (pro zapínací tlačítko) tak i dole pro tlačítko snížení hlasitosti. Teď tam telefon sedí dobře.
Moje další idea je, protáhnout USB kabel z loketní opěrky do panelu pod držákem telefonu a nějak (ještě nevím jak) propojit držák s plnohodnotným USB. Pak by držák dával smysl.
Někde jsem kdysi tuto úpravu viděl na italském fóru, ale zaboha si nemůžu vzpomenou kde...
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0