trhnutie pri akceleracii
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: trhnutie pri akceleracii
Před 3 měsíci jsem řešil stejný problém. I když jsem měl téměř všechny Astry, tentokrát (díky tomuto fóru a problémům motorů 1.4T s LSPI) jsem zvolil Mazdu 3 v nejvyšší výbavě. Nebyl jsem přesvědčen, že nový olej problémy vyřeší.
- Reklama
Od kolegu z Boleslavi. Očividně ani 1.4tsi není bez chyby
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=287&t=323531
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=287&t=323531
no pekne, mám taký pocit že skončím s Aurisom s atmosférou a CVT
Mimochodom, tiež sa mi nezdá, že nový olej zrazu problematický motor vyrieši.
Na automat si nik nestazuje.
Teda nez Auris s amtosferou a CVT to bych snad radsi Astru ktera bude na 100% trhat to zni fakt silenesysel777 píše:no pekne, mám taký pocit že skončím s Aurisom s atmosférou a CVT
Astry od MY17.5 snad netrhaji, novy olej dela hodne. Od MY18 maji byt snad jeste nejake zmeny, ktere to maji vylepsovat, ale nevim jake.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
-
Nevim proc nekteri neveri o tom ze olej muze problem vyresit..zkuste googlit at vite o cem je rec..jinak MY2018 muzou byt zmeny ale neni to vubec jiste zda nejake budou a zda se budou tykat vubec motoru..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Prave ze som googlil, a zistil som, ze mnoho ludi (na tomto fore alebo aj na zahranicnych forach) tvrdi, ze problem po vymene oleja stale pretrvava.
Ano,niektory pisu ze novy olej velmi pomohol ale aj tak to niekedy velmi slabo trhne. Podla mna GM-Detox 1 gen.2 je urcite lepsi pre tento motor ako Detox 2,ale aj tak to neje to co ten motor potrebuje. Tie oleje pre Opel sa vyrabaju v Rumunsku. Kvalita oleja je dost pochybna. Ze vraj z viacoktanovym benzinom to jazdi pekne ale aj tak to auto potrebuje lepsi olej ako je ten Oplacky.sysel777 píše:Prave ze som googlil, a zistil som, ze mnoho ludi (na tomto fore alebo aj na zahranicnych forach) tvrdi, ze problem po vymene oleja stale pretrvava.
Je to len moj nazor a ja osobne pri dalsej vymene idem do kvalitnejsieho oleja a akonahle ponukne Densso alebo NGK do tohto auta zapalovacie sviecky,tak ich hned kupujem a menim.
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
-
Kvalita oleje dost pochybna???na to si prisel kde??necim podlozeno??i kdyby se treba vyrabel v rumunsku nic to neznamena..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Mam nove piesty nove vstrekovace novy olej a auto stale trha. To vsetko sa menilo pri 5800 km. Momentalne mam cca 12000 km a trha to dost vyrazne. Cize olej to určite neriesi.
Astra K ,1.4T 92 kw