Vectra B vs Audi, VW, Peugeot

Moderátor: Moderátoři

mexxo

Re: Vectra B vs Audi, VW, Peugeot

Příspěvek od mexxo »

qpc píše:no,tady ji onen majitel prodává za 65tisíc
http://www.sportovnivozy.cz/9650-opel-vectra-b
Každopádně bud rád,takto to vypadá dobře,pamatuji si ji ještě jako nově udělanou,jezdila s tim holka 2roky po Brně,než to prodávala,celkem to začínalo žrát olej a potřebovalo to malou G.O. motoru,pokud to nový majitel neudělal,tak se nedivim,že to opět prodává...
Len táto debata je rok stará, takže sa za tú dobu určite dosť zmenilo... ;)
Reklama

amiigo

Příspěvek od amiigo »

zajímavé že to opět prodává, moc dlouho to neměl... jinak jsem ho viděl tady u nás, je to nějaký kluk od nového jíčína... udělal tam zahlazení zadního kufru... i když jsem si už jiné auti koupil, tahle vectra má prostě styl a je nádherná...
co přesně tomu bylo? netušíš?... že to začalo žrát olej... něco vážného od motoru?...
qpc

Příspěvek od qpc »

amiigo píše:zajímavé že to opět prodává, moc dlouho to neměl... jinak jsem ho viděl tady u nás, je to nějaký kluk od nového jíčína... udělal tam zahlazení zadního kufru... i když jsem si už jiné auti koupil, tahle vectra má prostě styl a je nádherná...
co přesně tomu bylo? netušíš?... že to začalo žrát olej... něco vážného od motoru?...

no,jelikož se měnila stírátka byla kontrola ventilů,tak to vypadlo ,že to bude potřebovat kroužky,potažmo asi i výbrus...Spotřeba oleje byla větší,jak u x16xel..a to je trochu na prd.
Odpovědět

Zpět na „Vectra B“