Waze android auto
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Waze android auto
Zapne se samo po pripojeni.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
- Reklama
Mam takovy mensi problem s pricitavani bodu ve waze pokud je zaply waze jen v aute ne v mobilu tak se mi nepricitavaji vody,ale kdyz zapnu jak v aute i v mobilu waze aplikaci tak je to v pohode
Zkoušel jste někdo verzi Android Waze RC v.4.29.0.0? Mě osobně nejde zadat preferované palivo.
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
Smazal sem odkaz na APK do noveho uzivatele, moc tomu neverim.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Hlavně waze co je normálně dostupný v Play Store má podporu Android Auto takže není důvod to stahovat někde jinde.
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
teraz som to skusal a mne zadat ideCinda píše:Zkoušel jste někdo verzi Android Waze RC v.4.29.0.0? Mě osobně nejde zadat preferované palivo.
Opel Astra K ST 1,4 Innovation + nejake tie drobnosti :)
První pocity z použití Waze na AA asi na 300km cestě jsou mírně řečeno rozpačité. Navigace je možná, nicméně nikoliv úplně bezproblémová.
Například: Mám celkem výkonný mobil galaxy S7.
- Překreslování mapy není plynulé, ale nepříjemně škube.
- Nezobrazují se veškeré symboly jako na verzi pro mobil (paralelně mě běžela Waze na galaxy S4 a tam byla navigace bezproblémová).
- Hlasové pokyny přes AA nejsou úplné, někdy celé chybí, někdy je slyšet jen první a poslední slovo.
Bohužel po prvním nadšení se musím vrátit na GOOGLE navigaci, která je v tuto chvíli prostě lepší.
Už se těším, až bude WAZE provozuschopná.
Například: Mám celkem výkonný mobil galaxy S7.
- Překreslování mapy není plynulé, ale nepříjemně škube.
- Nezobrazují se veškeré symboly jako na verzi pro mobil (paralelně mě běžela Waze na galaxy S4 a tam byla navigace bezproblémová).
- Hlasové pokyny přes AA nejsou úplné, někdy celé chybí, někdy je slyšet jen první a poslední slovo.
Bohužel po prvním nadšení se musím vrátit na GOOGLE navigaci, která je v tuto chvíli prostě lepší.
Už se těším, až bude WAZE provozuschopná.
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
Google navigace má oproti wazu jeden zásadní problém, a to že (alespoň v čr) neobsahuje informace o uzavírkách. Takže když jedete někam, kde to neznáte tak, vás zavede do uzavírky a máte smůlu.
Jinak souhlas že waze není tolik plynulý jako google mapy, stačí někde zahnout na křižovatce a waze ještě 5 vteřin ukazuje špatným směrem, v tunelu narozdíl od google map nefunguje vůbec a trasy co počítá jsou občas dost podivné.
S těmi pokyny je spíš problém s AA, které ještě stále není oficiálně podporované v čr.
Jinak souhlas že waze není tolik plynulý jako google mapy, stačí někde zahnout na křižovatce a waze ještě 5 vteřin ukazuje špatným směrem, v tunelu narozdíl od google map nefunguje vůbec a trasy co počítá jsou občas dost podivné.
S těmi pokyny je spíš problém s AA, které ještě stále není oficiálně podporované v čr.
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
Myslím, že v tomto problému je AA nevinně. Google přes AA jede dobře, plynule a hlasové povely jsou OK.
Jó, dnes vyšla nová verze WAZE pro iOS. Budeme se těšit na Android
Jó, dnes vyšla nová verze WAZE pro iOS. Budeme se těšit na Android
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
Podařilo se někomu rozchodit hlasové pokyny přes audio v autě? Pokud pustím zvuk z mobilu, tak jsou pokyny plynulé, ale z audio systému auta jsou neúplné. Často pouze první slovo.
Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0