Kupa astry
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Kupa astry
Řešil jsem naprosto stejné dilema. Největší problém, byl, že modrou astru někde nikdo neměl. Ani na ulici jsem žádnou neviděl. Když jsem ji před nedávnem potkal musel jsem si ji vyfotit.
Barva je hezčí než by si člověk myslel. Z dálky mi připadala jako metalická. Auto bylo totálně uprasené, ale není to na modré tak výrazné jako na bílé. Na tu by se už nedalo koukat.
Je to pěkná barva a aut bude mnohem méně než v bílé.
Barva je hezčí než by si člověk myslel. Z dálky mi připadala jako metalická. Auto bylo totálně uprasené, ale není to na modré tak výrazné jako na bílé. Na tu by se už nedalo koukat.
Je to pěkná barva a aut bude mnohem méně než v bílé.
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
- Reklama
Nakonec ale vyhrála bílá. Je to moderní. Hezky na ní kontrastují černé a chromované prvky. Takové elegantnější.
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
Prima ma nakoupeny fleet kombikovych Aster v modre. Obcas jdou na ulici videt. Bila mi prijde ale hezci.
MY17.5 ST 1.6T Innovation + goodies
ja si na příští narozeniny dám darek změnu barvy z červene na tuto modrou
https://i2.wp.com/www.carnewschina.com/ ... h-gz-1.jpg
https://i2.wp.com/www.carnewschina.com/ ... h-gz-1.jpg
modrá a modrá je tiež rozdiel. Niekedy bola modrá metalíza, ktorá vyzerala naozaj dobre.
Modrá základná bez príplatku je dosť veľká katastrofa. Auto vyzerá od novoty tak nejak "staro".
ale je to samozrejme len môj subjektívny názor.
Vrele ale doporučujem prelepiť predok priehľadnou foliou, pretože základný lak u Opla je tak mäkký, že po pár tisíc km je od kamienkov totálne dierkovaný. Na bielej to vidno len z blízka, u modrej trčia biele fľaky.
Ako vosk doporučujem používať modrý vosk, pretože biely to ešte zvýrazňuje.
Použitie umývačky s kefami znamená, že po roku-dvoch budú rohy nárazníkov matné - lesk kefy zoderú.
Máme jedno modré K-čko, nevyzerá dobre. Sám som mal takúto Vectru niekoľko rokov - okefovaný lak som si všimol keď v servise prestriekali odretý nárazník.
Modrá základná bez príplatku je dosť veľká katastrofa. Auto vyzerá od novoty tak nejak "staro".
ale je to samozrejme len môj subjektívny názor.
Vrele ale doporučujem prelepiť predok priehľadnou foliou, pretože základný lak u Opla je tak mäkký, že po pár tisíc km je od kamienkov totálne dierkovaný. Na bielej to vidno len z blízka, u modrej trčia biele fľaky.
Ako vosk doporučujem používať modrý vosk, pretože biely to ešte zvýrazňuje.
Použitie umývačky s kefami znamená, že po roku-dvoch budú rohy nárazníkov matné - lesk kefy zoderú.
Máme jedno modré K-čko, nevyzerá dobre. Sám som mal takúto Vectru niekoľko rokov - okefovaný lak som si všimol keď v servise prestriekali odretý nárazník.
-
Mě se naopak ta základní modrá moc líbí ( zejména ve vyšších výbavách ) i když mám bílou - tu jsem vzal z čistě praktických důvodů, auto stává na sídlišti, garáž nemám
Opel Astra K Enjoy 1.4 74kw MY17,5 Bílá Summit, Komfortní sada 2 + Mlhovky
Koupil jsem Astru K v Německu. Dotaz zní. Mám se bývalého majitele ptát na "carpas", tzn. kartičku s kódy pro přístup k ŘJ nebo pro výrobu náhradních klíčů jak to měla Astra G nebo je tomu u "K" jinak?
není ta Car pas, ale jen takový štítek s čárovým kodem...
a jak psal random, tak mám pocit, že prima má auta černy...
a jak psal random, tak mám pocit, že prima má auta černy...
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Prima má základní modrou, stává mi to u práce
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
párkrát jsem je potkal, ale neprohlížel jsem je do detailu..
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča