Zdravím Meriváci.
Prosil bych zkušenější o radu.Chci si udělat do přihrádky v palubce zástrčku pro skryté nabíjení mobilu,která by byla pod stálým napětím,i při vytaženém klíči a zamklém autě.Šťávu jsem zkoušel natáhnout z více zdrojů z pojistkové skříňky.Problém je ten,že když změřím napětí,je 12V,ale když připojím zásuvku,klesne napětí max na 2 V,a zásuvka nefunguje.Zkoušel jsem to napíchnout na obsazané i neobsazené pojistky,ale stále to stejné.Dokáže mi někdo s tímto problémem poradit,nebo odkud vzít napájení pod stálýn proudem?Díkes za odpověď.
zástrčka zapalovače meriva A 1,7 ZDTH
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: zástrčka zapalovače meriva A 1,7 ZDTH
Problém vyřešen.
Ve fóru Astry řešily zástrčku v kufru.Pod tapicírunkem měli zalepenou přípravu pro zástrčku,stačilo dopojit a přidat pojistku.Díval jsem se v mojí Merivě,a taky tam byla.Dal jsem ve skříňce pojistku na tažné zařízení a domontoval zástrčku v kufru.Chtěl jsem si odtud dotáhnout napájení i do té v kastlíku.Při montění jsem zjistil,že jsem si udělal nefunkční kostru a to byl ten celý problém.Takže novou kostru a napájení jsem vzal z pojistkovky z napájení ostřikovače světel,které nemám.osadil pojistku a už mám dvě nové zástrčky v autě.
Ve fóru Astry řešily zástrčku v kufru.Pod tapicírunkem měli zalepenou přípravu pro zástrčku,stačilo dopojit a přidat pojistku.Díval jsem se v mojí Merivě,a taky tam byla.Dal jsem ve skříňce pojistku na tažné zařízení a domontoval zástrčku v kufru.Chtěl jsem si odtud dotáhnout napájení i do té v kastlíku.Při montění jsem zjistil,že jsem si udělal nefunkční kostru a to byl ten celý problém.Takže novou kostru a napájení jsem vzal z pojistkovky z napájení ostřikovače světel,které nemám.osadil pojistku a už mám dvě nové zástrčky v autě.