Radio s DVB A
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Radio s DVB A
Ahoj, máte někdo radio s digitálním tunerem do roku 2025 se má analog zrušit, tak v autech bude jen šumění bez signálu. Tady trochu lituji že jsem si nepriplatil. Jak to máte vy?
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
- Reklama
Re: Radio s DVB A
Tak si pust neco z usb
Ahoj,
ptal jsem se na to při objednavani auta a DAB/DAB+ modul lze domontovat i dodatecne. V soucasne době je to vzhledem k nizkemu pokryti DAB signálem a nizkemu poctu multiplexu k nicemu. V budoucnu az se to zmeni, nemel by byt problém si jej nechat doplnit.
OnMi
ptal jsem se na to při objednavani auta a DAB/DAB+ modul lze domontovat i dodatecne. V soucasne době je to vzhledem k nizkemu pokryti DAB signálem a nizkemu poctu multiplexu k nicemu. V budoucnu az se to zmeni, nemel by byt problém si jej nechat doplnit.
OnMi
Škoda Enyaq Sportline iV 80 MY2023
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
Ja ho mam a som spokojný. Pohybujem sa v pokrytí a je to lepšie ako FM
Opel Astra K ST 1,4 Innovation + nejake tie drobnosti :)
Díky, to by bylo fajn. Zkusím se na to doptat. Jinak rádio ani neposlouchám, na druhou stranu by mi docela vadilo, kdyby tam zůstala věc která je úplně k ničemu...OnMi píše:Ahoj,
OnMi
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
Tak já se ptal taky ve dvou prodejnách a mě zase bylo řečeno že to nejde že to musí být z výroby,taky by mě to zajímalo ,auto chci kupovat na jaře a ze skladovek to nemá snad žídný auto .Taky bych to tm už raději měl,doplatek je 2000kč ,ale bylo by dobrý kdyby to lo dodatečněMike píše:Díky, to by bylo fajn. Zkusím se na to doptat. Jinak rádio ani neposlouchám, na druhou stranu by mi docela vadilo, kdyby tam zůstala věc která je úplně k ničemu...OnMi píše:Ahoj,
OnMi
Ja som váhal či dať alebo nie, ale tiež som dostal info že retrofit nie je možný. Takže som pri tej cene už "kaslal" na 80 eur a nechal som namontovať
Opel Astra K ST 1,4 Innovation + nejake tie drobnosti :)