Zkušenosti s ONstarem

Informace ohledně aktualizace navigace, multimedií a elektroniky

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
Mike

Zkušenosti s ONstarem

Příspěvek od Mike »

Máte někdo nějaké praktické zkušenosti s onstarem?

Tohle mi přijde spíš PR od Oplu...
http://www.auto.cz/ukradena-astra-se-vr ... tar-108250

Já spíš relativně nic moc. Když jsem to nejvíc potřeboval (odemknout, nebo se podívat zda je auto kde má být), tak to bylo nějaký bloknutý - aplikace auto neviděla. Psalo to chybu a že se mám jít s autem na pár minut projet. Stejnou věc mi poradil i operátor na lince.

Další zkušenost mám, že se mi jednou zaseklo rádio, zůstalo na něm zablokované vytáčení hovoru - rádio nešlo nijak resetnout (snad jen pojistka by bývala pomohla) vzkřísilo se až po pár hodinách odstávky auta. V tu dobu taky Onstar neběžel.

Zajímalo by mě, jak moc je to spolehlivé na to vystopování vozidla při krádeži anebo při nehodě. Prý to oni vidí vždy i když mě to nefunguje. Polohu pak nesmí nikomu sdělit, ani když vás autorizují pomocí pinu, jen na příkaz Policie ČR. Po autorizaci pomocí pinu, ale umí prý otevřít auto když vám nejde apka a zamkli jste si dveře.

Zajímají mě vaše zkušenosti.
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
Reklama

Joska

Re: Zkušenosti s ONstarem

Příspěvek od Joska »

Já jsem zatím spokojený, tedy zatím je zdarma.

funguje perfektně odemykání i zamykání, o troubení ani nemluvím, lokalizace parkování,
co se týče volání a nastavení adresy, použili jsme asi 4x z toho poprvé se stáhl cíl, ale navi se nespustila, přesto mi operátor poradil adresu. kterou jsme pak jen zdali. Později už fungovalo dokonale. diagnostiku na dálku jsme naštěstí zatím nepotřebovali...
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Cinda

Příspěvek od Cinda »

To sis opravdu myslel, že je to určené pro Tvé pohodlí. Odjakživa to není pro zákazníka, ale pro tvé špehování...Ono totiž nestačí, že tě sledují na každém kroku, ale sledují tě kam jezdíš, jak se chováš, ke kterým pumpám jezdíš a podobně. To jsou velmi zajímavé informace, Ne? A ještě za to vesele platíš! :lol: (ber to prosím jako veselé šťouchnutí)
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Sunman

Příspěvek od Sunman »

No, veselé šťouchnutí. Kdo by měl zájem sledovat co tankuji, že...
Človek, ktorý vymyslel Tesco klubovú kartičku neskôr odišiel z tejto firmy. Po rokoch prezradil novinárom, že zostal šokovaný a frustrovaný. Povedal, že software ktorý spracovával dáta o zákazníkoch a ktorý on vymyslel mu dával toľko informácií takmer o všetkých občanoch UK koľko nemá žiadna tajná služba. A to ľudia kupovali rohlíky, mlieko...
ale pokiaľ má z vás väčšina android telefony, tak je to aj tak jedno :D
JirkaZafira

Příspěvek od JirkaZafira »

Moje zkušenost u Zafiry pozitivní. Diagnostika na dálku při poruše brzdový asistent - kuna skunděná mi překousala káble, info, že jezdit se s tím dá, o objednali mě hned na servis... týden staré auto. Jen sem byl překvapen na Slovensku, když sem chtěl internet, tak že to zatím nepodporují, ani Polsko.
Katikakus

Příspěvek od Katikakus »

Sunman, pokud si myslis, ze s iOS jsi na tom, co se tyce sberu dat lepe, tak ti nerad beru iluze, ale nejsi. Dneska je vsechno o datech a informacich. Bud to prijimes, nebo nesmis pouzivat smartphone, pocitac, tablet atd.
Opel Astra K (MY17,5) Cosmic Grey 1.4T 92kW Enjoy + Komfortní sada 2 + mlhovky
Sunman

Příspěvek od Sunman »

ano proto ke mne domu nesmi jak android tak ios :D
a stojim ted pred dilemou co dal az mi jednou zdechne blackberry :twisted:
Cinda

Zkušenosti s ONstarem

Příspěvek od Cinda »

Žádné dilema. Pujdes do iOS a nebo do androjdu. Nic ti jiného nezbude. Když nepočítám mrtvý Microsoft. Nebo ještě lépe. Oprasime staré dobre holuby.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Joska

Příspěvek od Joska »

Beru to s úsměvem, na druhou stranu, třeba tesco - když mi příjdou slevy na jogurty co kupuju a ne na vložky, tak jsem docela rád...

Ano dnes je vše o informacích, libil se mi kdysi článek o hudbě, jak se vyvíjela, proč "letěl" swing a jak to vědělo že se líbí a dnes - je vše na jedno brďo, nikdo neumí vyhodnotit co že to chtějí lidé poslouchat...např. Za chvíli to bude to tolik dat, že co s tím...

prostě si z toho vezmu to lepší...
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Mike

Příspěvek od Mike »

Tak jsem zjistil proč mi včera nešel onstar a odemykání auta mobilem. Dnes jsem se tam nedostal ani klíčkem. Musel jsem vylomit záslepku a odemknout růčo a mám totálně vyždímanou baterii. V úterý jsem ještě normálně jezdil, ve středu to nejelo a dnes jsem zjistil že je baterie KO. Zítra jdu do servisu tak se na to zeptám. Ještě že mám doma nabíječku, jinak jsem musel volat odtahovku. U Fábie mi vydržela původní baterka 7 let a možná se na ní ještě jezdí. Nikdy jsem ji nedobíjel. Tady je navíc baterka za sedačkou jak u Škody 120. Už mi ta astra začíná lézt na nerva :oops: :lol:
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Autorádia + navigace + elektronika“