Hluk od podvozku ST

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem :)

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

gregor

Re: Hluk od podvozku ST

Příspěvek od gregor »

Ahoj,
Klepani pochazi od zamku zadnich sedadel. Presvedcis se o tom tak ze chytnes za operku a zalemcujes se sedackou. Uslisis one tupe kovove klepani. Pokud ne musis hledat dale...
Staci kdyz trmen v karoserii obalis tlustsi paskou. Da se i seridit zamek v sedadle ale to je prace na pul dne. Provest na obou pripadne i u prostredniho sedadla.
Reklama

Karamba

Příspěvek od Karamba »

Ja som skusal oblebit to oko zamku na karoserii lepiacou paskou , ale u mna to zial ziadny efekt neprinieslo, klepali mi zadne dvere aj nadalej. V lete bol relativne klud, ale s klesajucou teplotou je klepanie pri prejazde kazdou nerovnostou od dveri spat.

Zamky mi premazavali niekolkokrat, aj mi ich nastavovali 2x , ale klepe to nadalej.
povedali, ze sa bude zrejme jednat o gumu na dverach, ale klepe mi to uz od zaciatku a aby za par mesiacov na novom aute bola taka stvrdnuta guma, to sa mi nezda, ale tak neviem, nie som odbornik.

Niekto s tymto problemom komu sa to podarilo odstranit alebo identifikovat tu je ?
aRTies89

Příspěvek od aRTies89 »

Zdravim, tak jsem zkusil lepenkou prejet ty zamky zadnich sedadel a porad se to deje. Naopak bych ted rekl, ze to jde na 100% ze predu a ten zvuk je slyset pri prejeti pricnych nerovnosti, typicky treba vyfrezovana spara a nemusi byt ani moc hluboka. Pripada mi jakoby to tlumice nebyly schopny odfiltrovat, je to takovy klepavavy zvuk, podobny vymlacenemu stabilizatoru. Mam najeto 1100km, takze nove auto a dost mi to vadi, ale obavam se, ze u dealera mi reknou, ze to nic neni apod. Nesetkal jste se s tim nekdo?
Ludva

Příspěvek od Ludva »

Mne to dela uz od zacatku. Nejvic na kostkach pri pomale jizde. Podvozek nekolikrat kontrolovan, mereny parametry tlumicu..., vsechno O.K. Po roce si na to zvyknes. Taky z toho nejsem nadsenej.
Odpovědět

Zpět na „Astra K – Podvozek a řízení“