astra k - svetla
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: astra k - svetla
Mal som ich, ale vydržali myslím že mesiac, potom sa jedna odpálila... Za mňa buď Osram alebo HID sada
- Reklama
-
Za mě Žárovka Osram Night Breaker Laser H7 12V 55W
objednany Osram laser tak som zvedavy...dnes som dal par km v malo osvetlenych ulickach + snezenie/dazd, ty vole som nic nevidel skoro
Astra K 1.0T 77kw Innovation
Granite Grey
Granite Grey
na Osram Laser jsem taky zvědavý, tak dej vědět jestli má cenu to kupovat... jezdil jsem dlouho Osram Cool Blue Intense a rozdíl oproti obyčejným žárovkám žádný
- frackincylon
Ja som kupil Night braker unlimited a stale mam pocit,ze nic nevidim. Dokonca mam pocit, ze na fabii 1 s obycajnymi najlacnejsimi ziarovkami som videl viac...
https://www.alza.sk/hobby/philips-h7-x- ... 209396.htm
Skor doporucujem Philips Racing Vision H7. Cenovo su na tom rovnako, pripadne aj za menej.
Vymenil som ich za standardne, ktore boli od vyroby a rozdiel je znacny
Treba vsak pocitat s nizsou zivotnostou, ale to je asi samozrejme.
Skor doporucujem Philips Racing Vision H7. Cenovo su na tom rovnako, pripadne aj za menej.
Vymenil som ich za standardne, ktore boli od vyroby a rozdiel je znacny
Treba vsak pocitat s nizsou zivotnostou, ale to je asi samozrejme.
Opel Astra ST 1,4 Turbo, 92 kW, r.v. 2017, Power Red, Navi + zimná sada
Nojo, Fabka nemá čočky. Tam je to pěkně odráženo do všech směrů. Někdy až moc..frackincylon píše:Ja som kupil Night braker unlimited a stale mam pocit,ze nic nevidim. Dokonca mam pocit, ze na fabii 1 s obycajnymi najlacnejsimi ziarovkami som videl viac...
Astra K, ST 1.4T (92Kw) Enjoy + sady gumových a velurových koberečků :-)
Ahoj,
už jste někdo našel nějaké dobré LED, co vydrží a nehází chyby? a také lépe svítí
díky
už jste někdo našel nějaké dobré LED, co vydrží a nehází chyby? a také lépe svítí
díky
-
brycedoe píše:Ahoj,
díky
jj matrixy
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
On chtěl ale nějaký co vydrží Žádný LED žárovky do potkávaček nemají smysl (dokud se budou snažit tvarem imitovat halogenovou žárovku), pokud chceš víc světla jediná možnost je nějaká lepší HID sada. Do dálkovejch by šli bez problémů, jedny co jsem zkoušel svítily dost dobře ale rušili rádio.
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016