Parkovacie senzory - všeobecne
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Parkovacie senzory - všeobecne
Jj je to resenim. Ja si to nechal udelat v ramci reklamace.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
- Reklama
Ahojte, ja mam skor problem s tym, ze ked cuvam a aktivuju sa parkovacie senzory, tak sa nestisi radio. Miesa sa tam radio s pipakmi co je dost neprakticke, popri tom na ake ine prkotiny mysleli. Alebo to neviem nastavit ?
ASTRA K ST 1.4T, 92kW, 2017, INOVATION
Re: Hnědák ST
random píše:Senzory mají fungovat pouze v případě, kdy máš zařazenou rychlost ve směru, ve kterém se chceš pohybovat. Což pokrývá tvůj obchoďák. Rozhodně ne když stojíš na světlech, máš vyřazeno, neřkuli aktivovaný start stop, posloucháš alikvotický zpěv a provádíš kegelovy cviky. Žádné jiné mně známé auto takhle zprasené senzory nemá. To je bez omluvy.Cinda píše:Mnohdy jsem rád, že tam ty pípáky kolem auta mám. Hlavně v podzemních parkovištích obchodních domů. Někdy se za autem z nečekaně vynoří chodec, připlíží se auto a .....Asi jste to všichni zažili. Nebýt pípáků, tak nevím. Ze začátku jsem byl taky poněkud "překvapený" ale dnes, díky za ně!
Naprosty souhlas. Debilnejsi pristup jsem jeste nikde nevidel. Kdyz mam zatazenou rucku, tak i kdyby mi tam vjelo auto nebo chodec, tak s tim nic neudelam...chodce nesrazim a srazce s autem nezabranim. Nepochopim proc zatazenim rucni brzdy nedojde k deaktivaci senzoru.. A kdyz uz, tak to udelat jako volitelne nastaveni ...kdyby to nekdo z mne neznameho dovudu chtel mit senzory porad aktivini. Astru jsem mel kazdou verzi od Hacka...tahle je definitivne posledni...jeste kdyby mi nekdo poradil jak ji dobre prodat... cim driv tim lip
Ono je fajn si to omlouvat, jakože to je pro bezpečnost a tak, ale když si představíme, že by takto aktivní měly být všechny systémy...
Jakože by člověk stál před dopravní značkou a auto by ji pořád četlo, anebo by pořád řvala detekce mrtvého úhlu, kdykoliv by projelo okolo auto anebo by poškubával volant kdyby člověk náhodou zastavil kolem mimo vodící čáru...
Dělám si pr..l.
Podle toho, jak píšete mi ty senzory příjdou skoro jako chyba výroby nebo šetření...
anebo to je trend i u jiných současných značek aut ???.
Jakože by člověk stál před dopravní značkou a auto by ji pořád četlo, anebo by pořád řvala detekce mrtvého úhlu, kdykoliv by projelo okolo auto anebo by poškubával volant kdyby člověk náhodou zastavil kolem mimo vodící čáru...
Dělám si pr..l.
Podle toho, jak píšete mi ty senzory příjdou skoro jako chyba výroby nebo šetření...
anebo to je trend i u jiných současných značek aut ???.
Insignia GS Dynamic 2017 - 1,5 121 kW - kůže - kompletní výhřev
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
"EX" Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
"EX" Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW
Mluvi se tu o zadnich senzorech..mne se na neutral zapinaji i predni..mam astru 3 tydny a dost mi to vadi..rano pri skrabani oken..musim myslet na to abych je vypnul..jdu do kufru a samozrejme je nevypnu..pritom v navodu mam napsano, ze se aktivuji pri zarazene jednotce respektive zpatecce. Ptal jste se nekdo v servisu jestli to nejde poladit treba SW ?
OPEL ASTRA K 1,4 74kW ST Smile - bílá