Parkovacie senzory - všeobecne

Informace ohledně aktualizace navigace, multimedií a elektroniky

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

mattonecz
Moderátor

Re: Parkovacie senzory - všeobecne

Příspěvek od mattonecz »

Jj je to resenim. Ja si to nechal udelat v ramci reklamace.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Reklama

egressko

Příspěvek od egressko »

Ahojte, ja mam skor problem s tym, ze ked cuvam a aktivuju sa parkovacie senzory, tak sa nestisi radio. Miesa sa tam radio s pipakmi co je dost neprakticke, popri tom na ake ine prkotiny mysleli. Alebo to neviem nastavit ?
ASTRA K ST 1.4T, 92kW, 2017, INOVATION
pub24

Re: Hnědák ST

Příspěvek od pub24 »

random píše:
Cinda píše:Mnohdy jsem rád, že tam ty pípáky kolem auta mám. Hlavně v podzemních parkovištích obchodních domů. Někdy se za autem z nečekaně vynoří chodec, připlíží se auto a .....Asi jste to všichni zažili. Nebýt pípáků, tak nevím. Ze začátku jsem byl taky poněkud "překvapený" ale dnes, díky za ně!
Senzory mají fungovat pouze v případě, kdy máš zařazenou rychlost ve směru, ve kterém se chceš pohybovat. Což pokrývá tvůj obchoďák. Rozhodně ne když stojíš na světlech, máš vyřazeno, neřkuli aktivovaný start stop, posloucháš alikvotický zpěv a provádíš kegelovy cviky. Žádné jiné mně známé auto takhle zprasené senzory nemá. To je bez omluvy.

Naprosty souhlas. Debilnejsi pristup jsem jeste nikde nevidel. Kdyz mam zatazenou rucku, tak i kdyby mi tam vjelo auto nebo chodec, tak s tim nic neudelam...chodce nesrazim a srazce s autem nezabranim. Nepochopim proc zatazenim rucni brzdy nedojde k deaktivaci senzoru.. A kdyz uz, tak to udelat jako volitelne nastaveni ...kdyby to nekdo z mne neznameho dovudu chtel mit senzory porad aktivini. Astru jsem mel kazdou verzi od Hacka...tahle je definitivne posledni...jeste kdyby mi nekdo poradil jak ji dobre prodat... cim driv tim lip :-)
Marek L

Příspěvek od Marek L »

Ono je fajn si to omlouvat, jakože to je pro bezpečnost a tak, ale když si představíme, že by takto aktivní měly být všechny systémy...
Jakože by člověk stál před dopravní značkou a auto by ji pořád četlo, anebo by pořád řvala detekce mrtvého úhlu, kdykoliv by projelo okolo auto anebo by poškubával volant kdyby člověk náhodou zastavil kolem mimo vodící čáru... :lol: :lol: :lol:

Dělám si pr..l.

Podle toho, jak píšete mi ty senzory příjdou skoro jako chyba výroby nebo šetření...
anebo to je trend i u jiných současných značek aut ???.
Insignia GS Dynamic 2017 - 1,5 121 kW - kůže - kompletní výhřev
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
"EX" Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW
Dandis

Příspěvek od Dandis »

Mluvi se tu o zadnich senzorech..mne se na neutral zapinaji i predni..mam astru 3 tydny a dost mi to vadi..rano pri skrabani oken..musim myslet na to abych je vypnul..jdu do kufru a samozrejme je nevypnu..pritom v navodu mam napsano, ze se aktivuji pri zarazene jednotce respektive zpatecce. Ptal jste se nekdo v servisu jestli to nejde poladit treba SW ?
OPEL ASTRA K 1,4 74kW ST Smile - bílá
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Autorádia + navigace + elektronika“