astra k - svetla
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
-
Re: astra k - svetla
Zadna prestavba halogenovych svetel na xenony ci ledky nefunguje a svitivost je vzdy horsi..dej lepsi zarovky a neres to..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
- Reklama
Tak tak. Buďto MATRIXY a nebo nechat původní....
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
S tím nesouhlasím, HID sada bude svítit mnohem líp než halogeny a v projektorech bude v pohodě i tvar paprsku. LED žárovky mají lepší svítivost než halogeny, problém je jen v konstrukci kdy umístěním ledek po stranách se neosvětluje část reflektoru která soustředí světlo do dálky. Pokud by ty ledky přidělali na spodek patice a namířili dopředu tak podle mě budou v projektorech fungovat mnohem líp než žárovky (a v reflektorech zase vůbec).sladas opc píše:Zadna prestavba halogenovych svetel na xenony ci ledky nefunguje a svitivost je vzdy horsi..dej lepsi zarovky a neres to..
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
-
sorry ale blbost..uz se o tom vicekrat psalo i odborne a bylo dokazano ze predelavky xenonu do normalnich parabol spise oslnuji nez sviti..tvar ci vybrouseni cocky pro xenon a halogen jsou odlisne..nehlede na dalsi veci okolo jako je ruseni radia,zivotnost atd a dalsi vec je ze i pri nehode muze dojit k pozaru vozu a taky problemy na stk atd..to same je i s ledkama kdyz nejsou origo tak dochazi k castemu problemu s blikanim ledek atd..proste za me si myslim ze bud origo a nebo nic!!!sam jsem kdysi takhle taky na byvalych autech pokousel ruzne xenony a ledky a vzdy zvitezila origo verze..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Ja som sa do tlmenych rozhodol pre Philips Racing Vision. V dialkovych su Osram NB Unlimited, kedze som nezohnal rovnake Philips pre paticu H1.
V porovnani so standardnymi ziarovkami, ktore tam boli od vyroby je to samozrejme pokrok, svetlo je rovnomerne, pekne osvetluje vozovku a aj jej pravy kraj.
Problem so standardnymi svetlami vsak pretrvava – na mokrej vozovke je to slabe. Vramci kategorie sice to lepsie, co sa da kupit, obecne vsak nic moc.
Svetlo je viac do zlta, teplota svetla je tusim len nejakych 3400 Kelvinov.
Takisto si nerobim iluzie o zivotnosti, davam bolsevikovi rok, max. rok a pol.
V poradi dalsie ziarovky na test by mohli byt Philips White Vision H7. Belsie, menej unavujuce svetlo a takmer dvojnasobna zivtonost oproti Racing Vision.
Este jedna vec. Ked budete mat prilezitost, dajte si skontrolovat svetla regloskopom.
Je mozne, ze uz v nultom nastaveni kolieska maju prilis velky sklon a tym padom kratky dosvit.
V porovnani so standardnymi ziarovkami, ktore tam boli od vyroby je to samozrejme pokrok, svetlo je rovnomerne, pekne osvetluje vozovku a aj jej pravy kraj.
Problem so standardnymi svetlami vsak pretrvava – na mokrej vozovke je to slabe. Vramci kategorie sice to lepsie, co sa da kupit, obecne vsak nic moc.
Svetlo je viac do zlta, teplota svetla je tusim len nejakych 3400 Kelvinov.
Takisto si nerobim iluzie o zivotnosti, davam bolsevikovi rok, max. rok a pol.
V poradi dalsie ziarovky na test by mohli byt Philips White Vision H7. Belsie, menej unavujuce svetlo a takmer dvojnasobna zivtonost oproti Racing Vision.
Este jedna vec. Ked budete mat prilezitost, dajte si skontrolovat svetla regloskopom.
Je mozne, ze uz v nultom nastaveni kolieska maju prilis velky sklon a tym padom kratky dosvit.
Opel Astra ST 1,4 Turbo, 92 kW, r.v. 2017, Power Red, Navi + zimná sada
Jak to tady tak čtu, tak to se fakt musí vyplatit, když se ušetří za Matrixy a pak tady člověk dlouhou dobu laboruje se žárovkama a utratí za to tisíce za nesrovnatelně nižší světelný komfort a obecně pohodu s tím jezdit
Astra K 1,4T 92kW, Innovation
Dodge Challenger R/T V8 5,7 HEMI, 280kW
Dodge Challenger R/T V8 5,7 HEMI, 280kW
uvažoval jsem o metrixech ale kdyz jsem zjistil že nejsou v rozsiřene zaruce tak jsem do toho nesel pokud se po 2 letech neco stane tak se nedoplatim
Čím víc modrý žárovky si tam dáte, tím méně to bude svítit na mokru. Nechápu tu touhu po modrém světlu. Si kupte modrej maják na střechu a vyjde to na stejno . Já jsem spokojen s halogeny,stingray píše:.
Problem so standardnymi svetlami vsak pretrvava – na mokrej vozovke je to slabe.
Už rok jezdím na tyhle: https://www.alza.cz/hobby/osram-cool-bl ... 258386.htm
Xenonový LOOK tam nehledejte, ale skutečně o něco víc svítí než obyč z továrny. Jak někdo psal přestavba ať už LED, nebo HID je o hubu a nevyplatí se. Ten kdo za každou cenu řeší světla ať si připlatí za matrix. Když člověk ale tolik nejezdí v noci, je to k ničemu.
Za mě by bylo nejlepší, kdyby do aster montovali jako volbu xenon. Osobně nejsem LED řešením nakloněný, protože životnost po záruce bude velké riziko.
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
Mam pocit, ze si tam precital nieco, co som nenapisal.Mike píše:Čím víc modrý žárovky si tam dáte, tím méně to bude svítit na mokru. Nechápu tu touhu po modrém světlu. Si kupte modrej maják na střechu a vyjde to na stejno . Já jsem spokojen s halogeny,stingray píše:.
Problem so standardnymi svetlami vsak pretrvava – na mokrej vozovke je to slabe.
Mam na haku xenonovy look, nech to svieti trebars aj na zeleno. Ale ked je mokra vozovka (co vacsinou v zimnom obdobi byva), tak uvitam, ked bude poriadne osvetlena.
A prave na to poukazujem, Racing Vison boli niekolkymi testami ohodnotene ako momentalne najlepsie halogenove ziarovky, ale stale to nie je ono. Moj nazor je, ze tie svetla Astre K su jednoducho slabsie, mozes do nich dat, co chces. Porovnam s konkurecnymi halogenovymi reflektormi.
A matrixy som takisto nechcel hlavne kvoli buducnosti a tomu, ze ich nekryje zaruka. Auto si planujem nechat viac rokov.
Opel Astra ST 1,4 Turbo, 92 kW, r.v. 2017, Power Red, Navi + zimná sada