Mlžení oken
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Mlžení oken
Protože když jsem to uváděl jako závadu, tak mi nevěřili, že se s tím prý ještě nesetkali, zjistili to prý až u kontroly VIN - a přijde mi divné, že bych v tom byl sám. Co se děje, mi nebyli schopni říct, ačkoli komunikace probíhala ve velmi korektním stylu...A na nový gumy si fakt nepotrpím:)
- Reklama
Aut jsem již vystřídal poměrně dost a žádné zatím nemlžilo tolik jako tahle Astra. Ještě, že tam je ten knoflik (FRONT) na ofuk skla. To velmi pomáhá.
Astra K ST 1.4T 110kW Enjoy, 16" + další vychytávky.
Anebo klimoška, alespoň se promaže... ale auto se mlží fest, to je fakt.
-
kup si foggystop a mas klid...
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Já s myslím, že tohle je problém OPELů obecně. Měl jsem Corsu B a strýc Astru G. Oběma autům se okna mlžila i po výměně kabinových filtrů.
EDIT: ... a to za jakýchkoliv podmínek, jaro, léto podzim nebo zima.
EDIT: ... a to za jakýchkoliv podmínek, jaro, léto podzim nebo zima.
Naposledy upravil(a) pepelos dne 16 pro 2017, 16:46, celkem upraveno 1 x.
ASTRA K 1.4T 92kW bílá GAZ ST
Já mám vypozorováno, že je to spíš problém, těch kde je aut. klimatizace. Ty se mi mlží víc, než u oplů s manuální klimatizací. Je jasné, že tam může být i spojitost se zatékáním nebo zaseklou klapkou ventilace.
Franta
Astra K HB 1,6cdti 81kw Dynamic 12/2017
ex Astra J 1,7cdti 81kw
Astra H 1,6 85kw
ex Astra G 1,6 76kw
ex Lada 2112 68 kw
ex Favorit 135
ex Škoda 120L
ex Lada 2103 1300
Astra K HB 1,6cdti 81kw Dynamic 12/2017
ex Astra J 1,7cdti 81kw
Astra H 1,6 85kw
ex Astra G 1,6 76kw
ex Lada 2112 68 kw
ex Favorit 135
ex Škoda 120L
ex Lada 2103 1300
Ahojte.
Máme našu Astru doma len týždeň ale v tejto súvislosti ma zarazila nelogika ofukovania čelného skla.
V mojej je na tlačidle aj prívlastok “MAX” ale na moje prekvapenie sa ventilátor neroztočil (ani pri opakovaných pokusoch, ani so zapnutou klímou) na maximálne otáčky.
Aby som tieto dosiahol, musel som tieto zvýšiť na maximum príslušným tlačidlom pre zvýšenie otáčok.
Toto je bohužiaľ nedomyslené, ak to porovnávam s predchádzajúcim autom, kde sa ventilátor vždy roztočil na maximum a ešte k tomu sa automaticky zapla aj klimatizácia.
V Astre toto vyžaduje dodatočné úkony.
Alebo je treba nebodaj niečo “zafajfknúť” v nastaveniach vozidla?
Sorry, ak sa hlúpo pýtam.
Pekný večer.
Máme našu Astru doma len týždeň ale v tejto súvislosti ma zarazila nelogika ofukovania čelného skla.
V mojej je na tlačidle aj prívlastok “MAX” ale na moje prekvapenie sa ventilátor neroztočil (ani pri opakovaných pokusoch, ani so zapnutou klímou) na maximálne otáčky.
Aby som tieto dosiahol, musel som tieto zvýšiť na maximum príslušným tlačidlom pre zvýšenie otáčok.
Toto je bohužiaľ nedomyslené, ak to porovnávam s predchádzajúcim autom, kde sa ventilátor vždy roztočil na maximum a ešte k tomu sa automaticky zapla aj klimatizácia.
V Astre toto vyžaduje dodatočné úkony.
Alebo je treba nebodaj niečo “zafajfknúť” v nastaveniach vozidla?
Sorry, ak sa hlúpo pýtam.
Pekný večer.
Marcel
Astra K (ST, MY2018) Innovation, 1,6 CDTI 100kW AT
Tuším že se to dá nastavit v menu
Astra K 1,4T 92kW, Innovation
Dodge Challenger R/T V8 5,7 HEMI, 280kW
Dodge Challenger R/T V8 5,7 HEMI, 280kW
Ďakujem, dnes sa juknem v Menu.
Marcel
Mlžení oken
Tak som sa pozrel do Menu a zistil som, že automatické otáčky ventilátora sa dajú prednastaviť v troch stupňoch a toto má dopad iba na režim “Auto” v ktorom sa dá prevádzkovať ventilácia ale nemá to dopad na “Max” tlačidlo pre ofukovanie čelného skla.
Ešte pridám fotky položiek daného Menu...
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Ešte pridám fotky položiek daného Menu...
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Marcel