Naučitelný cyklovač do Astry F caravan

1991-1998

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
koudalos

Naučitelný cyklovač do Astry F caravan

Příspěvek od koudalos »

Neví náhodou někdo, zda existuje do Astry F caravan z roku 1996 cyklovač na stěrače s proměnnou rychlostí stírání? Předpokládám, že to řídí stěračové relé. To co mám mi na cyklovač jede jen jednou rychlostí. Díky za rady...
Reklama

milosh
Administrátor

Re: Naučitelný cyklovač do Astry F caravan

Příspěvek od milosh »

cau, ano existuje muzes pouzit treba toto - https://www.astra-g.cz/pametovy-cyklovac-steracu/
koudalos

Příspěvek od koudalos »

Kurnik, to jde o nějakej bastl. No, mohl bych se do toho pustit, ale myslel jsem, zda existuje nějakej kus přímo od Opelu. Ale asi ne, to by to nikdo nebastlil, co? :)
TiRa

Příspěvek od TiRa »

Možná že u Fkové Astry stačí relátko pouze vymněnit, aspoň podle tady toho návodu www.opelastra.cz/tech...
Kdyžtak natáhnout jeden, popřípadě dva (podle funkce) drátky k přepínači není problém, ne? :)
Jinak tady máš diskuzi (pokud jsi ji nenašel sám) k miloshově variantě.
koudalos

Příspěvek od koudalos »

Mám psí radost! Dneska mi došel od AEV z Kroměříže cyklovač AEV 2062. Je sice do Felicií, ale velikost i konektory se přesně shodují, čili stačí vyndat starý, vložit tenhle a už to stírá, jak potřebuju. Jak jindy nadávám, když je hnusně, dneska jsem ty přeháňky docela uvítal. Jo, ještě cena - 194,40 s DPH + dodání přes PPL 100,-. Doporučuju!
Odpovědět

Zpět na „Astra F“