astra k - svetla
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: astra k - svetla
Tak vráceno k žárovkami z Lidlu . Druhy pokus bude https://autozarovky.heureka.cz/philips- ... 2/recenze/
- Reklama
-
Lepsi zarovky at uz od osramu ci philips atd sice trosku pomuzou ale nikdy to nebude dosahovat sviceni xenonu ci ledek..to proste neni mozny a je potreba to pochopit
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
To je pravda a snad to ani nikto necaka. Cielom hry je dostat sa aspon na akceptovatelnu uroven, pricom vozovka bude rovnomerne osvetlena pri cca priemernej intenzite svetlasladas opc píše:Lepsi zarovky at uz od osramu ci philips atd sice trosku pomuzou ale nikdy to nebude dosahovat sviceni xenonu ci ledek..to proste neni mozny a je potreba to pochopit
Opel Astra ST 1,4 Turbo, 92 kW, r.v. 2017, Power Red, Navi + zimná sada
Skus, ja ich pouzivam a vramci moznosti OK. Som zvedavy na Tvoj nazor.brycedoe píše:Tak vráceno k žárovkami z Lidlu . Druhy pokus bude https://autozarovky.heureka.cz/philips- ... 2/recenze/
Opel Astra ST 1,4 Turbo, 92 kW, r.v. 2017, Power Red, Navi + zimná sada
No bohužiaľ, podľa toho čo človek stretne na cestách sa zdá, že mnoho ľudí tomu nechce veriť a rôznymi kvázivylepšeniami si nahovárajú že to proste svieti lepšie a pritom ušetrili hromadu peňazí a vybabrali s hlupákmi čo si za xenony a led priplatili.stingray píše:To je pravda a snad to ani nikto necaka. Cielom hry je dostat sa aspon na akceptovatelnu uroven, pricom vozovka bude rovnomerne osvetlena pri cca priemernej intenzite svetlasladas opc píše:Lepsi zarovky at uz od osramu ci philips atd sice trosku pomuzou ale nikdy to nebude dosahovat sviceni xenonu ci ledek..to proste neni mozny a je potreba to pochopit
Nech vám to svieti v 2018 aspoň tak dobre ako doteraz.
keby to bol iba 1 razovy priplatok, resp. by som auto kupoval na 2-3 roky tak by to bolo este fajn, len mam trocha obavy kolko vyjde "servisovanie" matrixov po uplynuti zaruky...kazdopadne pri dalsom aute uz pojdem do xenonov/led ale uz snad vyssia trieda ako astra
Astra K 1.0T 77kw Innovation
Granite Grey
Granite Grey
s oplovymi LED nemam este dlhodobe skusenosti, tie tri astry co mame vo flotile majukazda 60t km uplne v pohode.
moje AFL na tych 4och insi mali problem len na prvej - po ca 20tkm zadrete natacanie. odvtedy mechanicky bez problemu.
moje AFL na tych 4och insi mali problem len na prvej - po ca 20tkm zadrete natacanie. odvtedy mechanicky bez problemu.
-
Servisovani matrixu po uplynuti zaruky neni zadne..neni co servisovat pokud nenastane problem..svetlo stoji cca nekde 13tisic plus nejaky jednotky..pelito píše:keby to bol iba 1 razovy priplatok, resp. by som auto kupoval na 2-3 roky tak by to bolo este fajn, len mam trocha obavy kolko vyjde "servisovanie" matrixov po uplynuti zaruky...kazdopadne pri dalsom aute uz pojdem do xenonov/led ale uz snad vyssia trieda ako astra
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
no kolega mal zrejme na mysli prave poruchu svetlometu.
za 13kkc asi ledkovy svetlomet nekupis. by som to hadal tak na 30, ale budem rad ked sa budem v tomto mylit.
za 13kkc asi ledkovy svetlomet nekupis. by som to hadal tak na 30, ale budem rad ked sa budem v tomto mylit.
ak nieco funguje tak samozrejme to nemusis servisovat islo mi o poruchy/ked ti ich niekto tukne a je nutna vymena a pod.
Astra K 1.0T 77kw Innovation
Granite Grey
Granite Grey