trhnutie pri akceleracii
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: trhnutie pri akceleracii
Jak která. Nelze zobecňovat na základě chování několika problémových exemplářů, není to tak jednoduché. Příčin bude asi víc a třeba i v kombinaci. Ale nemá smysl to přeceňovat. U nového auta vůbec a ojetinu je potřeba důkladně projet.
- Reklama
- yggdrasilsk
Mne to netrha vobec. Po vymene oleja velka spokojnost uz skoro 10mesiacov. Skusal som necukne uz.
VW Golf 6 Variant 1.6 TDi
Opel Astra-K ST Inovation 1.4T už doma
polyaa píše:Když jezdíš jak říkáš, tak necuká. Kdo dá plyn na podlahu při 2000 ot., tak cukne. Je to furt stejné. Opel s tím nic neudělá.Tanguero píše:Mám tuhle motorizaci a necuká, není třeba se toho bát. Tankuju Natural95 OMV a neaditivuju. Nepodtáčím a nejezdím s pedálem na podlaze.
Mne ne.
Opel Astra K (MY17,5) Cosmic Grey 1.4T 92kW Enjoy + Komfortní sada 2 + mlhovky
Aku zmenu oleja si robil a kolko pri kolkich km?yggdrasilsk píše:Mne to netrha vobec. Po vymene oleja velka spokojnost uz skoro 10mesiacov. Skusal som necukne uz.
Dal si do auta Dexos1? Zopar ucastnikov fora povedalo ze to nepomohlo,alebo ze len trochu pomohlo.
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
- yggdrasilsk
Klasiku co predpisal Opel. Vymena po roku a 20tisic cca. Netrha a ani sa neprejavuje LSPI. Ten olej s tym nieco musi robit na to su dokazy.
trhnutie pri akceleracii
Ake su nato dokazy?
- yggdrasilsk
Skus pogooglit
-
Dukazy jsou takove ze tyhle oleje neobsahuji vapnik a nebo minimum vapniku ktere by lspi podporovali..cetl jsem uz o tom par clanku a slozeni oleje ma na to obrovsky vliv..Eisy píše:Ake su nato dokazy?
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
- yggdrasilsk
sladas opc píše:Dukazy jsou takove ze tyhle oleje neobsahuji vapnik a nebo minimum vapniku ktere by lspi podporovali..cetl jsem uz o tom par clanku a slozeni oleje ma na to obrovsky vliv..Eisy píše:Ake su nato dokazy?
Tak. Správne!
trhnutie pri akceleracii
to je vsetko pekne. Sa mi ale zda , ze som tu neraz cital, ked ani vymena oleja nepomohla. Alebo sa zmiernili priznaky lspi ale trhanie zostalo.
Nejake “asi” “mozno” “malo by“ a “mne to nerobi” teorie niesu u mna dokazy.
Nejake “asi” “mozno” “malo by“ a “mne to nerobi” teorie niesu u mna dokazy.