astra k - svetla

Informace ohledně aktualizace navigace, multimedií a elektroniky

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
Peto

Re: astra k - svetla

Příspěvek od Peto »

sladas opc píše:Ja zkousel ve zpateckach menit za ledky ale hazelo mi to chybu..ma nekdo jine zkusenosti?
Musi tam byt 16W a viac inač ti to bude hlasit. Led ma ovela menej a bud daš led z Cambusom alebo to treba vykompenzovat zatažovym odporom.
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
Reklama

morgoth

Příspěvek od morgoth »

picco píše:Chcel by som si vymenit "cuvacku" za jasnejsiu LEDku napr. https://www.eshopbn.sk/home/1230-led-au ... v-top.html
Nikde som ale nenasiel info ci je potrebna homologizacia/certifikat alebo tieto svetla je mozne menit bez problemov?
Tak samozřejmě že nemůžeš používat nehomologované žárovky, na druhou stranu si moc neumím představit že by z toho mohl být nějaký problém. Tyhle žárovky bych ale moc nedoporučoval, budeš potřebovat extra odpor jinak hlásí chybu, sice svítí hodně ale blbě se v tom reflektoru odráží takže ve výsledku zas tolik světla na zemi za autem není. Navíc ta cena je trochu mimo, dají se sehnat podstatně levněji (pokud jsi ochotný si třeba měsíc počkat) - na Aliexpressu.
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
picco

Příspěvek od picco »

To bol len priklad, mam vyhliadnute aj na ebayi, aj so sosovkou do 2 eur. Pockat mi nevadi, hladam nejaky overeny kus ktory aj dobre nasvieti okolie za autom.
Homologovane ledky ale asi nezozeniem, ze?
Astra K MY18 1.4i 101PS Enjoy + Komfortná sada 2 + rezerva
jozuo

Příspěvek od jozuo »

Ak chceš, viem ti poslať, mám doma 2ks, ja som ich nahodil na auto, predajca tvrdil že nebudú hlásiť chybu ale hlásia, plus za mňa svietia slabo. Nechal som tam radšej originál halogenku, tá svieti spoľahlivo a nehlási chybu
XMira

Příspěvek od XMira »

XCEED GTline 1.5T-GDI DCT MY2023
prodáno: ASTRA 1.4 110kW AT MY2018
pelito

Příspěvek od pelito »

Astra K 1.0T 77kw Innovation
Granite Grey
sladas opc

Příspěvek od sladas opc »

Vyzkousel jsem jak normalni h7 to mela moje astra h gtc..pak h opc s xenonama a ted astra k s matrixama..a muzu rict ze nejlepe sviti ty matrixy
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
pelito

Příspěvek od pelito »

ved o to ide...najlepsie svietia drahsie priplatkove svetla a "klasicke" su zrejme cim dalej tym horsie (paradoxne prave v novsich autach kde sa vyvoj sustreduje uz takmer vylucne na full led svetla)

btw dnes som isiel dlhsiu trasu po tme na okreskach a aj spolujazdec hovori ze mi to nejak slabo svieti (mam osram nightbreaker laser) a to som ich bol este nastavovat regloskopom v servise asi pred mesiacom a lave svieti total na hovno (do zeme) takze musim ist znova...za mna svetla v astre jednoznacne najvacsie sklamanie
Astra K 1.0T 77kw Innovation
Granite Grey
majusenko

Příspěvek od majusenko »

jj, čítal som. Opäť bombastický titulok. Má to logiku, že halogény a xenóny umierajú, technologicky sú LEDky lacnejšie a svetelnejšie. Teraz je práve to blbé medziobdobie, keď sa to bude meniť, ale myslím, že to nebude dlho trvať a aspoň základné LED stretávačky bez natáčania, vysvecovania segmentov apod. budú k dispozícii aj v nízkych výbavách.
Opel Astra K ST AT6, 147kW Innovation
(ex) Opel Insignia 2011, Cosmo
Opel Astra G 2009

https://www.spritmonitor.de/en/detail/898962.html
CHlebaCZ

Příspěvek od CHlebaCZ »

taky jsem měl dilema mezi halogeny a led matrix ,ale když jsem zjistil že matrixy nejsou v rozsirene zaruce tak jsem radeji vzal halogeny pokud se neco posere po dvou letech tak to nebude taková pálka
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Autorádia + navigace + elektronika“