Ahoj, takže od včera som majitelom insignie 2014/06 :ň mam intellink + infotaiment miesto klasickych budíkov.
Pripominam že som sa snažil najsť čo najviac info pred tým by so nezakládal dalšiu tému. ( pýtal som sa už aj na apple car play)
Mam par otázok.
Je možné nejako aktualizovat rádio ? Apoň tak aby bol mirror link
Je možné nejako dostať tam aj nejaké iné appky ? ( k životu ich nepotrebujem) je mi podozrivé že hlavna plocha je až velmi prázdna
Je možné sitanut nejake modifikácie systému ?... privítal by som najradšej android auto alebo apple car play kôli navigácii z mobilu. Ďakujem.
INSIGNIA 2014
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: INSIGNIA 2014
chvala bohu nič z toho na čo sa pýtaš nejde - aspoň dúfam že to tak je. Ak ti zamrzne tvoj android v telefone tak sa ti maximálne niekto nedovolá. V aute je to na ohrozenie životov v tvojom okolí.
Piaty deň riešim problém vo výrobe, keď mladý ambiciózny programátor mal len upraviť zobrazenie na obrazovke systému a zrušil výrobu kompletne a nevie čo kde pomenil...
Piaty deň riešim problém vo výrobe, keď mladý ambiciózny programátor mal len upraviť zobrazenie na obrazovke systému a zrušil výrobu kompletne a nevie čo kde pomenil...
Neví, a to nemáte verzovací systém?
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Nevím co je verzovací systém. Asi máš na mysli testovací. Nie, to má možno jadrová elektráreň ale nie bežní aj keď pre život obyvateľstva dôležití zákazníci.
A tiež je otázka ako kto použije testovací systém. Viď Opel MY09 po týždni používania vidíš hromadu nezmyslov a oni testovali to auto vo vývoji snáď dva roky a najazdili milion km...Hovorí sa tomu profesionálna slepota.
A tiež je otázka ako kto použije testovací systém. Viď Opel MY09 po týždni používania vidíš hromadu nezmyslov a oni testovali to auto vo vývoji snáď dva roky a najazdili milion km...Hovorí sa tomu profesionálna slepota.