ANDROID AUTO

Informace ohledně aktualizace navigace, multimedií a elektroniky

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
mattonecz
Moderátor

Re: ANDROID AUTO

Příspěvek od mattonecz »

To se neprobere. Ale kdyz vytocis hovor predtim, nez ho pripojis k AA tak se po pripojeni zobrazi. Akorat to ukaze delku hovoru treba 40hodin..
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Reklama

majusenko

Příspěvek od majusenko »

Na Intelilnku 900 to funguje, tam je to ok (zobrazuje sa mi, kto volá). Ale mne sa zase deje niečo iné.

Keď vytočím prvýkrát po naštartovaní auta z volantu, tak nič nepočujem. Problém je v tom, že počujem z mobilu. Zvuk nejde do reprákov auta. Aj keď vezmem do ruky mobil a prehodím manuálne výstup na bluetooth, tak sa nič nestane. Musím odpojiť telefón azase pripojiť (vypnúť BT). Najskôr som myslel, že za to môže AA, ale deje sa to aj bez neho. Paradoxne, keď vytočím zo stredového panelu, tak to ide a potom to už šlo vždy. Aj keď 10 hovorov som za jednu jazdu nerobil, takže štaitstickú vzorku úplne nemám, zatiaľ len toto pozorovanie.
Opel Astra K ST AT6, 147kW Innovation
(ex) Opel Insignia 2011, Cosmo
Opel Astra G 2009

https://www.spritmonitor.de/en/detail/898962.html
Gaboom

Příspěvek od Gaboom »

Mám malou otázečku. Když máte připojenej tel přes AA a máte spuštěnou navigaci, funguje vám WhatsApp?
Když mi totiž někdo volá, tak mi to jen vypne zvuk na rádiu a to je tak asi všechno. Žádný vyzvánění, nejde nic přijmout, prostě nic. Když to dotyčný vzdá a položí to, začne rádio normálně hrát...
Opel Astra K ST 1.4i 74kW Enjoy+zimní sada 1+komfortní sada 2
olson

Příspěvek od olson »

Já jsem tam WhatsApp ještě ani nenašel ,jen mapy google mapy a waze jinak mi tam nic jinýho nenaskočí :(
tominomiki

Příspěvek od tominomiki »

Whatsapp funguje iba pre notifikacie, nie je to priamonaplikacia v AndroidAuto. Z map teda ako aplikacia google maps, waze. Hudobne prehravace - google hudba, deezer, spotify a ine. Vsetky kominikacne ako whatsapp, skype iba ako notifikacie
Gaboom

Příspěvek od Gaboom »

Notifikace chodí, to jo. Tak sem si myslel, že by to mohlo spojit hovor. Ok, díky za vysvětlení ;)
Opel Astra K ST 1.4i 74kW Enjoy+zimní sada 1+komfortní sada 2
majusenko

Příspěvek od majusenko »

Mne to whatsapp dokáže aj prečítať. ALe iba občas, fakt netuším, od čoho to závisí... Ale viac asi nič.
Opel Astra G 2009

KajaSan

Příspěvek od KajaSan »

Ahoj, mám novou Astru ST s R4.0 intelliLink. Podle návodů tady jsem si stáhl AA, stáhl i Google Maps, i Waze. Mám mobil Lenovo A5000, android 5.0.2 takže se připojení mezi mobilem funguje. Spárování s telefonním seznamem jde, ukazuje i fotky u kontaktů. S Hudbou Play je to horší, tam to píše že není k dispozici. Mapy jedou, bohužel to nějak pomalou odezvu. Tak se chci zeptat jestli je to telefonem nebo čím by to mohlo být.

A ještě k Waze, tady jsem úplný nováček, tak se chci zeptat zda funguje jen když jsem online nebo má mod offline?

Díky
palecNR

Příspěvek od palecNR »

Mozem sa vas spytat naco je ten AA vlastne dobry? Hovory prijimam cez intelliLink,google mapy spolu s hlasom navigacie su tak otrasne ze radsej pouzivam externu navigaciu ine vymozenosti AA ma nezaujimali a nemal som pocit ze by som ich vyuzil,vlastne ani neviem ake su. Mal som raz pripojene AA,ale dakujem nemusim.

Waze su len online mapy.
Opel astra K innovation 1,6 100kw/136k
r.v 3/2016
majusenko

Příspěvek od majusenko »

AA je najepší na mapy. Vzhľad google máp a prehľadnosť je na posúdenie každého a či ich chce používať, takisto. Osobne ich tiež nemusím, preto používam Waze. Pre mňa má AA celkovo pridanú hodnotu iba vo Waze. Na hudbu by mi stačilo USB, nič iné nevyužívam. Waze využívam hlavne kvôli hláseniam,obchádzaniam kolon, hliadkam apod. Externá navigácia toto neposkytuje, max RDS správy, ktoré sú na .... + najväčšia nevýhoda sú odpadávajúce držiaky, káble všade možne apod. Osobne som sa toho veľmi rád zbavil a Waze cez AA mi poskytuje všetko, čo potrebujem.

A to, že sú to online mapy beriem, ako veľkú výhodu. Cestu si vedia zapamätať aj keď som v ČR a prejdem na SR a so zjednocovaním tarifov v EU je to už aj tak jedno.
Opel Astra G 2009

Odpovědět

Zpět na „Astra K - Autorádia + navigace + elektronika“