trhnutie pri akceleracii

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
kuk.cz

Re: trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od kuk.cz »

Nic ve zlém, ale už jsem s tím najel 1100 km a pořád je to stejné.
Opel Astra Sports Tourer 2017 1.4 TURBO (110kW/150k)
Reklama

pepelos

Příspěvek od pepelos »

Mě přehrávali software včera, po najetých 50ti km to nevypadá špatně. Motor po přidání plynu necukal. Ale je na to moc brzo.

P.S.: Může mi někdo říct, jestli vám po návštěvě servisu zmizela hláška v appce myOpel?
ASTRA K 1.4T 92kW bílá GAZ ST
sladas opc

Příspěvek od sladas opc »

Ja jedu na prehrani v sobotu..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
prochor

Příspěvek od prochor »

Tak na přehrát software jsem byl a cukání a ztráta výkonu zmizely a klesla spotřeba a motor je dinamictejsi a v app my Opel už svolávací akce zmizela
sova

Příspěvek od sova »

no já jdu na nový software zítra, po 20tkm, jako nevím kam by ještě spotřeba měla klesat... vypadá to, že si to už sedlo a jezdím za 5,8l na palubáku, takže real do 6,5l. Jezdím spíše okresky, sem tam dálnice a město s tím, že vždy na konci obce zašlápnu 3 až na podlahu, ale jinak v rámci rychlostních limitů - nechci dávát papíry do čistírny :D
sladas opc

Ja mam tez novy software a zatim je to dobry a i lepe jede..dalsi vec co jsem zjistil tak uz je i zmena svicek pro vsechny turbomotory je jeden typ svicek-drive byly dva..takze i svicky je potreba vymenit.
Peto

Příspěvek od Peto »

sladas opc píše:Ja mam tez novy software a zatim je to dobry a i lepe jede..dalsi vec co jsem zjistil tak uz je i zmena svicek pro vsechny turbomotory je jeden typ svicek-drive byly dva..takze i svicky je potreba vymenit.
Vies nieco blisie o tych sviečkach? Ake idu po novom do turbo motoroch?
Pisal tu niekto ze z 1,6 turbo je dobre sviecky dat do 1,4 turbo. Ze vraj 1,6 turbo ma nizkotepelne a pomaha to s LSPI. ???
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
sladas opc

No v katalogu zmizeli svicky pro 1.0 a 1.4 turbo..a pouzivaji se ted svicky co ma 1.6 turbo jsou pry chladnejsi..ted jsou proste pro turbomotory jen jeden typ svicek a to ty z 1.6turbo..svicky maji taky vliv na lspi uz jsem o tom cetl
Peto

Příspěvek od Peto »

sladas opc píše:No v katalogu zmizeli svicky pro 1.0 a 1.4 turbo..a pouzivaji se ted svicky co ma 1.6 turbo jsou pry chladnejsi..ted jsou proste pro turbomotory jen jeden typ svicek a to ty z 1.6turbo..svicky maji taky vliv na lspi uz jsem o tom cetl
To by bolo fajn vyskusat.
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
sladas opc

V nemecku uz to maj bezne a na uk foru uz tenkrat psal jeden typek ze po vymene svicek v pohode..ja si je taky vymenim,uz me to napadlo tenkrat ze by to mohla byt moznost a ted uz je to ofiko..akorat budes muset asi na svoje naklady to na zaruku nevezmou a ty svicky vyjdou cca na 2000kc vsechny..
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Motory“