Blinkry - hlasitost zvukove signalizace
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Zdravim vsechny a mam dotaz ohledne hlasitosti zvuku pri pustenem blinkru. Vcera mi menili v servisu radio (Navi 900), zlobil digitalni tuner a jine veci. O tom ale psat nechci. Po vymene se dramaticky zvysila hlasitost zvukove signalizace blinkru a naopak se snizila hlasitost pipani parkovacich senzoru. Jde to nekde nastavit ? Doufam, ze ano, protoze pred vymenou radia to bylo v pohode. Ted je to dost obtezujici
Opel Astra K, Sports Tourer, 1.6 T, 147kW/200k, výbava Dynamic + LED Matrix, Navi 900 atd.
- Reklama
Re: Blinkry - hlasitost zvukove signalizace
Hlasitost pipani parkovacieho senzoru sa da nastavit v nastavenii auta.
Naposledy upravil(a) palecNR dne 03 kvě 2018, 19:49, celkem upraveno 1 x.
Opel astra K innovation 1,6 100kw/136k
r.v 3/2016
r.v 3/2016
zvuk blinkrů jde taky z repráků
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Právě proto, ze to jde z repraku, tak by to snad mohlo jit nastavit. Zvlast kdyz pred vymenou radia to bylo hezky tiche. Prerusovac mi urcite nemenili, jen radio.
Zatim jsem nenasel kde. Uz jsem si hral se vsemi nastavenimi ruznych zvuku a nic. Tak nevim
Zatim jsem nenasel kde. Uz jsem si hral se vsemi nastavenimi ruznych zvuku a nic. Tak nevim
Opel Astra K, Sports Tourer, 1.6 T, 147kW/200k, výbava Dynamic + LED Matrix, Navi 900 atd.
Tak prerušovač smeroviek to už snáď od doby Žigulíkov v autách nie je. Tam cvakal skutočne prerušovač. V nových autách je "blikanie" všetkého generované riadiacimi jednotkami a software.
hlasitosť signálov by sa mala dať nastaviť - mám teraz K-čko doma tak skúsim pozrieť. Na Insignii je možné voliť úroveň hlasitosti ale pomer medzi jednotlivými signálmi - senzory v nárazníkoch, smerovky, vybočenie z pruhu, nezapnutý pás a pod. je nastavený fixne, takže buď všetky stlmíš alebo zosilníš.
hlasitosť signálov by sa mala dať nastaviť - mám teraz K-čko doma tak skúsim pozrieť. Na Insignii je možné voliť úroveň hlasitosti ale pomer medzi jednotlivými signálmi - senzory v nárazníkoch, smerovky, vybočenie z pruhu, nezapnutý pás a pod. je nastavený fixne, takže buď všetky stlmíš alebo zosilníš.
Kdyby se ti to podarilo najit, tak to by bylo fajn.
z jiného soudku, taky vás vytáčí, když před vámi auto a furt bliká a přitom neodbočuje?
tak to se vám s Káčkem nestane - dnes mi napsala - "máte aktivovány blinkry...a zamítnout jak jinak - nebo tak nějak to psali, inu nová funkce
tak to se vám s Káčkem nestane - dnes mi napsala - "máte aktivovány blinkry...a zamítnout jak jinak - nebo tak nějak to psali, inu nová funkce
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Mne to vyhodila Insa alebo Astra r.v. 2012