trhnutie pri akceleracii
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
trhnutie pri akceleracii
Tak vela sastia ...
- Reklama
Re: trhnutie pri akceleracii
Neni podstatne ci ti auto zoberu do servisu do toho 25.5. Staci ked to aspon nahlasis a objednas sa. Oni uz to musia vybavit aj po zaruke.mattonecz píše:Mně končí 26.5 záruka. Tak sem volal do Srby, že to chci reklamovat. Nemaj na mě do tý doby čas. Pak sem se asi 10x snažil objednat do Autopalace, neúspěšně. Tak sem cestou z práce zajel osobně do AutoVars a tam sem se nějakou dobu bavil s technikem a nakonec mě objednal na 25.5.
Říkal sem mu, že my měnili ty písty atp. Přišlo mu dost divný, že mi nedávali novou hlavu motoru, prý se to takhle nesmí opravovat, protože tam pak vznikne vůle, takže by se nedivil, kdyby část těch problém byla i z toho.
No říkal sem mu, že bych chtěl nový motor nebo auto, tak to se zasmál, ale aspoň se to pokusí nějak řešit. Hlavní je aby po zkušební jízdě řek, že to opravdu není OK a že je třeba s tím něco dělat. Jinak se nikam nehnu. Nový SW mi skoro nic nezměnil. Teď dojedu nádrž, tak uvidím jestli třeba spotřeba nešla dolů, ale myslím, že to bude stejný.
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
Tak jsem se prave vratil z BS Auto Praha s prehranym SW ridici jednotky motoru. Po 20 km jizde jde auto subjektivne lepe za plynem, ale na objektivni posouzeni vcetne spotreby budu potrebovat ujet vic kilometru. Cela procedura trvala cca hodinu i s 15 min cekanim na uvolneni notebooku, kterym prehravali auto prede mnou.
Opel Astra K (MY17,5) Cosmic Grey 1.4T 92kW Enjoy + Komfortní sada 2 + mlhovky
-
Me po prehrani to prijde dobry,ale jeste dam svicky novy ktery jsou potreba..ty puvodni vyradily jsou nevhodne a delaj problemy..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Ake davas?sladas opc píše:Me po prehrani to prijde dobry,ale jeste dam svicky novy ktery jsou potreba..ty puvodni vyradily jsou nevhodne a delaj problemy..
-
Ngk 91970 kod..prima nahrada za origo..v pondeli budu mit.
Predpokladam ze priama nahrada do 1,6 Turbo ?sladas opc píše:Ngk 91970 kod..prima nahrada za origo..v pondeli budu mit.
-
Opel uz ma svicky pro vsechny turbomotory v astre stejny..zustali svicky co pouzivala 1.6turbo a ty co pouzivala 1.4 a 1.0 turbo jsou zruseny a nejdou sehnat..duvod zmeny je pry spatne zvolena "teplota"
-
Zdarec jen takový dotaz nezkoušel někdo ty svíčky vyměnit v rámci záruky? Když teda píšete že jsou od výroby naprd.
většina lidí nepochodila s olejem na záruku natož svíčky
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW