trhnutie pri akceleracii
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: trhnutie pri akceleracii
tak aktualizace u me spotrebu urcite nesnizila, ani naopak. pc 6.6, real 7.3. vykonove nevim, ale prijde mi to hrozne chciply potrebuju tam dat zas chip, ale nechci to riskovat nez pujdu do toho servisu. jinak to cuka dal jak prase, akorat to mozna hur tahne v nizsich otackach.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
- Reklama
taky se mi zdá, že to více začíná táhnout až ve vyšších otáčkách
-
Ja je koupil dnes..ngk cena 2000kc za vsechnybrycedoe píše:Už jste někdo ty svíčky koupil?
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
tak to jsem zvědavý, jestli se "něco" změní
Co se týče otáček, tak nejlépe Astra jede od 3000 - 5500. Ideální je ovšem řadit v 5000, potom je tah motoru "kontinuální" bez propadu. Tento styl jízdy má, podle mě, minimální vliv na spotřebu. Jezdím 100% město a zima 7,4 léto 6,8 podle PP. Zkoušel jsem i stejné trasy se řazení v 2500 max a PP ukazoval buď to samé, nebo rozdíl 0,1-0,2
-
Na uk foru psal kdysi jeden clen ze se po vymene svicek auto zlepsilo a problem zmizel..svicky meni i v nemecku akorat tady maj problem kdyz je to na zaruku..kazdopadne ukusim a uvidime stejne uz nic jineho nezbyde
Mas pravdu. Dle me je desno lepsi nez nGk avicky. Napriklad fordi udajne neumi jezdit na nic jineho nez na origainal motorcraft. Spoustu lidi zkouselo ruzne svicky vcwtne ngk a problemy. Ja vyzkousel u 2 fordu debnso a zasne problemy ani po 35000km ... aAkorat zalezi na tom,zda denso dela i ten samy typ Kompatibilni s origo..
Peto píše:To mas pravdu,ale Densso zas neni nejaky smejd. Je monimalne tak dobra jako NGK ak nie lepsia.sladas opc píše:svicky jsou stejne i s astrou 1.6turbo J ted jsem na to koukal..nema cenu resit neco od densa jen kvuli cene..je potreba tam dat co tam ma byt takze bud ngk ci origo..a dat za svicky cca 2000 za vsechny 4 mi neprijde zas nic co by melo nekoho zabit..nedavas to kazdy mesic..
To mas jao napriklad z olejom. Uvediem priklad Castrol. Je drahy len kvoli znacke. Kvalitou sa je porovnatelny len z priemernymi znackami olejov. Chcel som tym povedat,že nie v každom pripade je znackovy vyrobok aj najkvalitnejsi.
-
Sorry ale blbost je tvrdit ze je denso lepsi nez ngk..nicim nepodlozeny zvasty..to ze ti v nekterych autech ngk delali problem nemuselo byt prave svickama..ngk dodava do prvovyroby takze pochybuju o tom ze by to mel byt smejd..denso svicky na astru nenabizi..
Nicim nepodlozene to nemam-psal jsem jak to je treba u fordu. Ty jsi treba take zkousel rozdil mezi ngk a denso zkousel? Anebo taky jenom pises svoje "zvasty".. snad kazdy muze mit jine zkusenosti jak s auty,tak se svickama. Pokud ne,stacilo by jedno vozidlo pro vsechny lidi...
-
Pokud das do auta svicky ktery tam jsou predepsane tak v tom nevidim problem..zde jsou predepsane ngk..to jestli si nekdy dal do auta svicky ngk ktery tam byt vyrobcem nemeli byt ikdyz to treba byly ngk tak je jasny ze to delalo problem..to by se stalo treba i v pripade densa..proto nechapu kde beres to ze denso je lepsi nez ngk..