ta 1,6 se dělá jen s Dynamic výbavou a ta je trochu mimo moje fin. možnosti už

hmmm budu muset vic pročíst toto vlákno ohledně těch 2018..každopádně mám o čem přemýšlet
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
1.0T problemami netrpi, nikto z ludi co ho to maju s trhanim problemy nemaju (ani na zahranicnych forach)...po tom co som sa previezol v nahradnom vozidle 1.4T (fungl nove najazdenych 600km, asi teda uz aj s novym SW) tak mozem povedat ze by som to za 1.0T nemenil ved to auto v spodnych otackach pocitovo vobec neislotrembel píše:Ten 1.0 je konstrukcne velmi podobny 1.4, je to vlastne 1.4 - 1 valec. Ma rovnake vrtanie/zdvih a trpi rovnakymi problemami ako 1.4. Dokonca aj v Corse. Kazdopadne mam MY 16.5 a trhanie a kovove zvuky od cca. 8 tis. km. Zmena oleja na Dexos 1G2 vlani pri 45000 trochu pomohla, ale trhanie zostalo, hlavne pri akceleracii v pasme okolo 3000 ot/min. Novy SW zda sa problem vydiesil. Trhanie zmizlo, zmenila sa trochu charakteristika priebehu vykonu. Po SW update najazdene cca. 1000 km, celkovo 80000. Kolega ma MY18, najazdene cca. 20000 a bez problemov.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |