trhnutie pri akceleracii
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: trhnutie pri akceleracii
tak svicky uz mam u sebe. ted jeste nekdo kdo je vymeni
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
- Reklama
Ako myslis riesitelny.sladas opc píše:Nema cenu nejak cekat jak to bude s tema svickama..proste je tam dej-maji tam byt..v tomhle me stve pristup oplu celkove stary svicky vyradi a daji tam jiny typ ale na lidi kaslou a nic nereknou..ja se jen trosku obavam aby tenhle pruser s 1.4turbo byl vubec nejak resitelnej..
Ved sam si povedal ze ti auto uzide bez skubnuti? Alebo nie?
Zrejme ten problem pozostava z viacerych faktorov. Olej,soft a sviecky.
Dufajme ze v tom este nebude nejaky iny zadrhel. Napriklad nejaka este konstrukcna vada. A to bud zle navrhnute piesty alebo slabo dochladzuje hlavu valcov. Dufam ze nie.
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
-
Zatim se zda to byt v pohode..ale jak rikam moc tomu neverim nebot v pohode to bylo chvili i po vymene oleje a i po softu..a pak to stejne prislo..rad bych se mylil ale mam pocit jestli chyba nebude v konstrukci motoru nebo pistech atd..chtel bych se jeste pokusit projet v uplne nove prave vyrobene abych mohl posoudit..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
-
Tak jsem vymenil olej-liqui moly dx1..puvodni olej pekne cernej a to mel najeto cca 6tisic km..sel jsem to i poradne protahnout klepani zadny,cukani jsem taky nejak nepostrehnul ale stejne mi furt prijde jakysi propad neboli nerovny-vahavej chod v rozmezi 2-3tisic otacek..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Ten motor nebude na tom OK, v novej práci robím s autami koncernu VW. Moje porovnanie s 1.4 TSI v Golfe...tam je ten výkon taký lineárnejší a má normálny nástup, v Astre je to spočiatku lenivšie a potom zrazu kopanec, zážah... také roztržité je to auto.
- cudlova666
- Kontaktovat uživatele:
Jo, jak se to dostane na 4000ot přichází silnější tah. Když chci rychle predjížět podřazujui o 2 rychlostní stupně. 4000-5500 tam je to OKsladas opc píše:Tak jsem vymenil olej-liqui moly dx1..puvodni olej pekne cernej a to mel najeto cca 6tisic km..sel jsem to i poradne protahnout klepani zadny,cukani jsem taky nejak nepostrehnul ale stejne mi furt prijde jakysi propad neboli nerovny-vahavej chod v rozmezi 2-3tisic otacek..
- cudlova666
- Kontaktovat uživatele:
Jinak já jak jak mám trochu mene oleje, než na maximum, je znatelne horší zátah. Doléval jsem dnes po 3000km litr a výrazné zlepšení právě kolem 2-3 tis ot. plynulejší zátah v celém rozmezí otáček ihned po dolití. Né že kolem 4000 to chytne druhej dech. To auto je prostě divný )))))))))
tak už mám svíčky. byly tam ještě ty starý. ale nevypadaly nijak pekelně. auto jede furt tak nějak stejně. motor už je skoro OK.
co se týče trhání při přidání se zařazenou rychlostí, je to dle kámoše záchyt reakce na spojce nebo motoru. s tím, že to nevidí jako nic vážnýho, i když je divný, že je ko po 41tis km
co se týče trhání při přidání se zařazenou rychlostí, je to dle kámoše záchyt reakce na spojce nebo motoru. s tím, že to nevidí jako nic vážnýho, i když je divný, že je ko po 41tis km
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Vyjadri sa hlavne k tym svieckam. Hovoris ze ziadna zmena k lepsiemu?mattonecz píše:tak už mám svíčky. byly tam ještě ty starý. ale nevypadaly nijak pekelně. auto jede furt tak nějak stejně. motor už je skoro OK.
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
No tak po ranni jizde za studena musim rict, ze mi to prijde o dost lepsi. Prislo mi, ze to uz necuka za studena. Ja vzdy jedu par set metru po rovine a pak hned do kopce, a do toho kopce to pekne poskakovalo. Dnes ne.
Dale mi prijde i lepsi tah v nizkych otackach, uz od tech 2tis. S origo SW.
Ja osobne si teda myslim, ze kdo ma novy SW a stare svicky, tak mu to nepotahne v tech nizkejch. Proste ten novy SW ma asi hodnoty pro novy svicky.
Dnes tam dam zase 150konovej chip a budu testovat dal.
Jinak 100% to proste neni a asi nikdy nebude. Pri plnym plynu proti kopci to proste trochu trhne obcas.
Dale mi prijde i lepsi tah v nizkych otackach, uz od tech 2tis. S origo SW.
Ja osobne si teda myslim, ze kdo ma novy SW a stare svicky, tak mu to nepotahne v tech nizkejch. Proste ten novy SW ma asi hodnoty pro novy svicky.
Dnes tam dam zase 150konovej chip a budu testovat dal.
Jinak 100% to proste neni a asi nikdy nebude. Pri plnym plynu proti kopci to proste trochu trhne obcas.
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW