čierna skrinka - kamera do auta
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Jak a kudy jste natáhli elektriku? Nepokusil se někdo vzít elektriku z toho černého batohu na skle? Myslím tím pouzdro na kameru čidlo.
Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
- Reklama
Re: čierna skrinka - kamera do auta
Já mám drát jen zastrkaný za tapecírunk, gumu ve dveřích, pod koberečkem až k zapalovači. Chtěl jsem objednat origo Viofo připojovací sadu pro trvalé napájení a nechat natáhnout v servisu ale zatím jsem se k tomu nějak nedostal...
ja to mam za slunecni clonou, za madlem u spolujezdce a za hacek v zadni rade a do zapalovace
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Tahal jsem to kolem okna nahoře na řidičovu stranu, na sloupku se to dá schovat pod tapec a šup pod gumou dolů. Ten boční plast na palubce, když otevřeš dveře sem sundal a z gumy sem přešel pod palubku. Je to krásně schovaný, nic není vidět. Pod palubkou sem prošel až do středovýho tunelu a vytáhl sem to až za šajtrou, mezi sedadlama a napojil do zapalovače.
Sadu na napojení natvrdo mám koupenou, ale nainstaluju si to až po záruce.
Sadu na napojení natvrdo mám koupenou, ale nainstaluju si to až po záruce.
Opel Astra K ST 1.4i 74kW Enjoy+zimní sada 1+komfortní sada 2
Díky.
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
Pro ty, jenž se ještě nerozhodli, jakou kameru do auta koupit, mám zde dobrý, laciný typ (kolem 40USD). Je to malá kamera čínské firmy Xiaomi s nezvyklým názvem 70mai.
Konečně!! někoho napadlo, na kameru vůbec nedávat displej (a tak výrazně snížit cenu) a použít zobrazení a nastavení přímo na mobilu. Kamera vytváří WI-FI hotspot, ke kterému se jednoduše připojíte a můžete přímo na mobilu prohlížet nahrávky a případně je do mobilu stáhnout.
Tam, kde jiní výrobci hýří tlačítky a složitým ovládáním, má tato kamera pouze jedno prosvětlené tlačítko a hlasové ovládání - bohužel pouze v Angličtině. Jak jednoduché a účinné! Obrazová kvalita je, díky čipu SONY a rozlišení FULL HD, skutečně výborná a o to ve skutečnosti jde. Na webu je spousta videí.
Koho kamera zaujala přikládám i link kde jsem kameru koupil.
https://www.aliexpress.com/item/Xiaomi- ... 44143.html
Kameru mám nainstalovanou vpravo od zrcátka a jsem s ní velmi spokojený.
Konečně!! někoho napadlo, na kameru vůbec nedávat displej (a tak výrazně snížit cenu) a použít zobrazení a nastavení přímo na mobilu. Kamera vytváří WI-FI hotspot, ke kterému se jednoduše připojíte a můžete přímo na mobilu prohlížet nahrávky a případně je do mobilu stáhnout.
Tam, kde jiní výrobci hýří tlačítky a složitým ovládáním, má tato kamera pouze jedno prosvětlené tlačítko a hlasové ovládání - bohužel pouze v Angličtině. Jak jednoduché a účinné! Obrazová kvalita je, díky čipu SONY a rozlišení FULL HD, skutečně výborná a o to ve skutečnosti jde. Na webu je spousta videí.
Koho kamera zaujala přikládám i link kde jsem kameru koupil.
https://www.aliexpress.com/item/Xiaomi- ... 44143.html
Kameru mám nainstalovanou vpravo od zrcátka a jsem s ní velmi spokojený.
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
Kolik jsi doplacel na clu a dani?
-
Ja ju mam cez gearbest tam stoji aj pod 30eur. Clo som nedoplacal ziadne. Ja ju mam uplne v pravom hornom rohu ako sedi spolujazdec. Mne dost vadilo ju mat pri zrkadle nakolko branila vo vyhlade a taktiez ten cierny plast s kamerou a senzormi bol na kazdom obraze, zavadzal.
Když budeš mít štěstí, tak žádné clo ani dph platit nebudeš. Já jsem objednával spoustu věcí z číny a nikdy to celníci nezastavili. Úplně do rohu bych jí ale nedával, protože tam nedosáhnou stěrače. Já mám kameru hned napravo od té krabice se senzory a je to v pohodě, z místa řidiče jí zakrývá zpětné zrcátko takže ve výhledu vůbec nepřekáží.
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
Přesně! Jen bych rád upozornil na čínskou a anglickou verzi. Takže pozor při výběru. Clo jsem neplatil, protože jsem se s obchodníkem domluvil na tom, že deklaruje cenu 19USD.
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0