trhnutie pri akceleracii

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
Sandal

Re: trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od Sandal »

Marek.007 píše: Ide sa menit alternator ,...
Tieto zákroky s Tebou aj vopred konzuultujú? Vysvetľujú Ti ako môžu menené komponenty vplývať na daný problém? Skutočne by ma zaujímal vplyv alternátora, ako tuto sladasa.
Toto všetko sa deje v záruke?
Opel Astra 1,4, ... 74kW, 2018
Reklama

sladas opc

Příspěvek od sladas opc »

Oni nevedej..delaj pokus omyl a stejne to nikam nepovede...akorat to rozeserou
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Basulak

Příspěvek od Basulak »

Mne vymenili polmotor a rovno tam dali dexos 1. Nabehanych 700km a ziadne cukanie a to mi predtym robilo furt.
Jazdim inak, ale stale zivo, ziadne podtacanie. Pytala som sa na zabeh a bolo mi povedane ze na novodobych autach sa o zabehu vraj neda hovorit. Cela vymena bola pokryta cargarantie (polmotor a prace vyse 4000€) okrem maziv. A to nemam druhu servisnu prehliadku a menila som olej v neautorizovanom servise a v CG mi to uznali. Ich nezaujima kde to bolo menene.
Doplacala som asi 200€ za olej a vymenu...hold autorizovany servis si neha zacvakat aj za vydychany vzduch.
Takze v zavere som aj rada ze mi odisiel motor, lebo teraz mam novy motor so spravnym olejom od pociatku. Tankujem na omv maxx motion nech sa motor nezanasa. Snad je to prvy a poslednykrat.
blesk

Příspěvek od blesk »

To ich vystrasil Protimonopolny urad, ked potom rozposielali tie dopisy, ze CG plati, aj ked servisujes v neautorizovanom, preto to uznali. Pred rokom by ta poslali... Ten clovek, co sa s nimi sudil ma moj obdiv. Ale ako vidno, cestu k svojim peniazom si najdu a menit olej za 200Eur - to je aj s "pokutou", ze si menila v inom servise.
Basulak

Příspěvek od Basulak »

Tak radsej dam 200 jak 4000:D
Auto tam stalo 3 mesiace, tj cele leto. Mesiac nik neriesil opravu, lebo sme sa obe strany hadali ci budem cvakat ja alebo ano. Neboli schopni zdvihnut telefon a zavolat do CG na skodove udalosti ci mam narok na opravu. Od zaciatku riesili len dovody preco sa to neda a ako budem platit.
Nasli asi 4 argumenty preco mi urcite zaruku neuznaju, jeden som im vyvratila pouzili dalsi, akoby to malo ist z ich vrecka alebo co, hh.
Akoze fuseri na N-tu :D
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

Pekny. A to si byla bez auta nebo mela nahradni? Ja byl bez auta mesic kdyz delali polomotor ale mel sem nahradni gratis.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

Pekny. A to si byla bez auta nebo mela nahradni? Ja byl bez auta mesic kdyz delali polomotor ale mel sem nahradni gratis.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Basulak

Příspěvek od Basulak »

Samozrejme ze som nemala narok na nahradne. To mam podla nich len rok od kupy v ramci asistencnych sluzieb. Nastastie mame v rodine este ine ktore som vyuzivala...uz sa mi s nimi hadat nechcelo...nedohadala by som sa istotne, nakolko auto som kupovala inde

Takze ludkovia pevne nervy.

Dokonca stale nvm co autu bolo - podla mna zlomeny piest. Ale typecek mi zacal trepat ze on nevie presne ze to neni jeho pripad, akoby to nebolo v systeme zaevidovane. Ale ze stava sa ze ludia trapia motor a podtacaju ho a tak sa zakarbonuju kruzky kvoli ich zlemu sposobu jazdy a piest strati kompresiu.
Tak som sa nanho usmiala a spytala ze ci kvoli tomu menia polmotor...kocurkovo co vam poviem
blesk

Příspěvek od blesk »

Ostava len dufat, ze opravu urobili spravne a nepodlamovali polovicu plastov a nepriskripli nejake kable. To by ti zase davali za vinu, ze to ty.
sladas opc

Příspěvek od sladas opc »

Co se tyce nahradniho auta je to vse v rukou dealera jak se k tomu postavi a zaridi..ja kdyz daval na reklamaci s cukajicim motorem tak mi nahradni vuz pujcili presto ze mi technik tvrdil ze nemam narok atd..majitel servisu to ale dokazal zaridit a auto mi pujcili..co se tyce opravy neopravili a pak mi zas nabizeli ze by sundali hlavu,vanu a vyndali pisty atd ja to odmitl nechtel jsem a abych rekl pravdu ani neverim mechanikum v autorizovaku-dle me zkusenosti tam nebyvaji moc zkuseni a dobri mechanici
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Motory“