Cukání s volantem
Moderátor: Moderátoři
Cukání s volantem
Ahoj opláci mám problém se svojí astrou f 1,6i 8V, pokaždé když najedu na nějakou překážku děsně mi auto drnčí přenáší se to do volantu a nevíme si rady s tím co by to mohlo dělat, zkontrolovali sme celou nápravu, čepy,stabilizátory, silent bloky, tlumiče a všecko je v pořádku, řekli mi, že by to mohly dělat kola, jenže nechápu proč to dělá jen když jedu po překážkách, kdyby to byly špatně vyvážený kola tak by to dělalo i po rovině. Poraďte co by to mohlo bejt?Auto se mi zdá takový hrozně tvrdý jako kdyby vůbec netlumilo nerovnosti cesty, mám ve předu nové pružiny...
- Reklama
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cukání s volantem
Jsou ty přední pružiny přesně pro tvůj model a motor? Nejsou to náhodou nějaký sportovní kousky?
Když jsou špatně vyvážená kola, klepe se volant, ale většinou jen při určité rychlosti (u mého auta to bylo rozmezí 80-100 km/h) a zjistil jsem, že to mohou dělat i špatně vyvážený zadní kola....
Jinak co myslíš těma nerovnostma? Já mam na Kadettovi pneu 195/50 a na volantu poznám každou prasklinu na silnici.... u širokých kol je to normální.
Když jsou špatně vyvážená kola, klepe se volant, ale většinou jen při určité rychlosti (u mého auta to bylo rozmezí 80-100 km/h) a zjistil jsem, že to mohou dělat i špatně vyvážený zadní kola....
Jinak co myslíš těma nerovnostma? Já mam na Kadettovi pneu 195/50 a na volantu poznám každou prasklinu na silnici.... u širokých kol je to normální.
Re: Cukání s volantem
No, ty pružiny nejsou sportovní ani snížený jsou přesně pro můj model auta.a kola nejsou žádný široký 175/65 R14, těma nerovnostma myslím, že když jedu po dlážděný ulici a kola drnčejí, tak se mi to přenese na volant a ten drnčí taky, to samý když jedu po kamínkách nebo tak , nevím co s tím ten volant se opravdu moc klepe