Klepání od podvozku
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Klepání od podvozku
Dobrý den, jsem tady poprvé, ale už jsem toho dost přečetl.Dokažete někdo poradit co může klepat? Podvozek byl zkontrolovanej žádné vůle.Slyšet je to tak do 40 km na malích hrbolcích nebo pohupovaní. Děkuji za rady.
- Reklama
Re: Klepání od podvozku
Nikdo žádná ráda?
Jestli to je kovovy lupani tak mozna tycky stabilizatoru.
Opel Astra ST 1.4 92KW Innovation
Tyčky jso dobré a čepy taky, myslím trochu na tlumiče jestli to nemůže bejt někde v uložení.
Že předu a nemůžu na to přijít.
Jako kdyby bylo něco volného, ale už jsem snad vše prohlédl a nic.
Ahojte,
mám rovnaký problém. Motor 1,6 CDTI, najazdených necelých 50 tis. km. Tiež bolo všetko skontrolované a nezistený žiadny problém. Prejavuje sa to iba pri nízkych rýchlostiach, aj to nie vždy. Zvuk mi pripomína ako keby vibrujúci plast narážal do niečoho ocelového. Nie je to nič hrozné, ale štandard by to asi nemal byť. Bohužiaľ neviem poradiť, čo by to mohlo byť, tiež by som to rád vedel...
mám rovnaký problém. Motor 1,6 CDTI, najazdených necelých 50 tis. km. Tiež bolo všetko skontrolované a nezistený žiadny problém. Prejavuje sa to iba pri nízkych rýchlostiach, aj to nie vždy. Zvuk mi pripomína ako keby vibrujúci plast narážal do niečoho ocelového. Nie je to nič hrozné, ale štandard by to asi nemal byť. Bohužiaľ neviem poradiť, čo by to mohlo byť, tiež by som to rád vedel...
Přesně to samé v malé rychlosti do 40 km.
Nazdar hoši,
Mam presne ten isty problem.
Naslo sa medzi casom riesenie?
Mam presne ten isty problem.
Naslo sa medzi casom riesenie?