Porucha- kontrolka elektronika motoru
Moderátor: Moderátoři
Porucha- kontrolka elektronika motoru
Pomůžeme mi někdo s mým Opel Astra? Je rok 2000, a je to 1.4, benzín výkon 44kW, a mám problém při jízdě občas mi za jízdy vyhlásí "palubka" kontrolku elektronika motoru, auto nelze nastartovat, musím ho odtáhnout, např. na parkoviště, a tam mi to nechytá, až si pohraju s palcem rozdělovače. Nemá tu někdo s tím taky zkušenost? Poraďte mi, kolik bych dal za palec rozdělovače, kabely ke svíčkám? Prosím ozvěte se nebo čím to může býti? prosím o radu, někde se mi to stane,např. na dálnici a jsem v .... vy víte kde... ... jsem z prahy. Díky za radu...
- Reklama
Re: Porucha- kontrolka elektronika motoru
Opel Astra coupe bertone 2,2 16V
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
http://www.opelastra.cz/technika/zavady.htm Nevím ale, jestli to jde i u motorů z roku 2000.
Jinak kabely stojí asi 500-700 Kč, palec do rozdělovače stojí do 300 Kč. Kdyby si náhodou chtěl, tak tu mám nové kabely z Kadetta s motorem C14NZ - možná by se dali použít pro Astru. Nechal bych je za 250 Kč....není pro mě problém vzít je s sebou do Prahy a vyzkoušet je. Do Prahy jezdím každý týden.
Jinak kabely stojí asi 500-700 Kč, palec do rozdělovače stojí do 300 Kč. Kdyby si náhodou chtěl, tak tu mám nové kabely z Kadetta s motorem C14NZ - možná by se dali použít pro Astru. Nechal bych je za 250 Kč....není pro mě problém vzít je s sebou do Prahy a vyzkoušet je. Do Prahy jezdím každý týden.
A kde se dají sehnat ty kabely? Koukal jsem na net a nic pořádně jsem nesehnal, a na palec rozdělovače na Opel Astra mi internet "nerozuměl" co po něm chci... . Já chci jezdit, a né a aby se mi zase někde ukázala ta p****** kontrolka elektronika motoru... prosím pomoc...
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Zkus třeba www.autokelly.cz nebo www.elitecat.cz
Každopádně nevím přesně jaký motor máš, ale je možný, že už tam není klasický mechanický rozdělovač, ale rozdělovač elektronický.....
Každopádně nevím přesně jaký motor máš, ale je možný, že už tam není klasický mechanický rozdělovač, ale rozdělovač elektronický.....