Zvýšená spotřeba, malý výkon
Moderátor: Moderátoři
Zvýšená spotřeba, malý výkon
Zdravím, předpokládám, že tady jsem jediná ženská. Doufám, že i přesto nebude problém se mnou řešit moje problémy a radit co a jak.......
Mám hatchback, 1.8 16V, 85kW, edice Jubileum, rok 2000.
Nyní mám dva podstatný problémy- zvýšená spotřeba (cca 12l) a menší výkon než ostatní 1.8.
Diagnostika nic neukazuje a před časem praskly výfukové parohy, které jsem ale nechala zavařit.
Zatím díky
Mám hatchback, 1.8 16V, 85kW, edice Jubileum, rok 2000.
Nyní mám dva podstatný problémy- zvýšená spotřeba (cca 12l) a menší výkon než ostatní 1.8.
Diagnostika nic neukazuje a před časem praskly výfukové parohy, které jsem ale nechala zavařit.
Zatím díky
- Reklama
Re: Zvýšená spotřeba, malý výkon
k těm svodům nerad strašim ale ten svar asi nevydrží a praskne to znova já to u sebe lepil kamnářskym tmelem a už asi 10000km a pohoda nedavno sem to lepil i na astře 1.8 ce od tý doby šel se spotřebou dolu.je možný že už sou zase prasklý
pokud sou ruplý okysličuje to lambda sondu a víc to žere
pokud sou ruplý okysličuje to lambda sondu a víc to žere
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
Ok, děkuju. Zítra na to nechám kouknout a ozvu se.......
Tak výfukové parohy jsou ok, takže předpokládám, že to bude lambda sonda, nebo to může dělat i něco jiného? Jinak by mě ještě zajímalo, jestli jsou tady nějací lidé co umí díly za pěkné ceny?
Môže to robiť mnoho vecí. Ak neni nejaká zjavná príčina, hladanie je velmi problematické a tiež by sa mohlo stať, že pomeníš polku auta a vyhodíš kopu peňazí zbytočne. Skús napísať odkial si a môžme poradiť nejakého odborníka z tvojho okolia, ktorý má skúsenosti a nájde závadu rýchlejšie. S dielmi sa určite tiež niekto nájde, len napíš o čo máš záujem.
Jsem z Klášterce nad Ohří, okres Chomutov.
Pro začátek by zatím stačila lambda sonda....
Pro začátek by zatím stačila lambda sonda....
Hm... Tak z tvojho okolia nikoho nepoznám, možno niekto druhý poradí.
No keď chceš skúsiť tú lambda sondu, tak pozor akú použiješ. Býva totiž problém s komunikáciou. Univerzálne sú najlacnejšie, ale nemusia pomôcť. Mne boli odporúčané od NGK, alebo Helly priamo pre môj motor (cena cca 4000kč).
No keď chceš skúsiť tú lambda sondu, tak pozor akú použiješ. Býva totiž problém s komunikáciou. Univerzálne sú najlacnejšie, ale nemusia pomôcť. Mne boli odporúčané od NGK, alebo Helly priamo pre môj motor (cena cca 4000kč).
Trochu jsem se poptávala a dostala jsem nabídku na lambda sondu NGK za 2 990 Kč, což je myslím dobrá cena.
Mimo jiné jsem se zajímala i o nové svody, protože to nakonec vypadá, že tam opravdu něco bude podle zvuku když jde do otáček. To mi nabídli cenu 5 700 Kč, kde jsem teda čekala o dost vyšší cenu.
To je vše, co mě napadá aby mi mohlo pomoct trochu srazit spotřebu......?
Nebo máte někdo svůj ověřený obchod s díly za dobrou cenu, kterou by jste mohli doporučit?
Rovnou ještě totiž potřebuju zadní tlumiče.
Mimo jiné jsem se zajímala i o nové svody, protože to nakonec vypadá, že tam opravdu něco bude podle zvuku když jde do otáček. To mi nabídli cenu 5 700 Kč, kde jsem teda čekala o dost vyšší cenu.
To je vše, co mě napadá aby mi mohlo pomoct trochu srazit spotřebu......?
Nebo máte někdo svůj ověřený obchod s díly za dobrou cenu, kterou by jste mohli doporučit?
Rovnou ještě totiž potřebuju zadní tlumiče.
V Chomutově na školní ulici , kousek od pojišťovny, je takový malý krám. Maj tam docela slušný ceny, ovšem nevim jak je to s kvalitou. Nic důležitýho jsem tam ještě nekupoval.
hmmmm za 2900 celkem drahy !!!!! jo cechy tam je to jinak.