Ridici jednotka Vectra B dti

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Mecsoun

Ridici jednotka Vectra B dti

Příspěvek od Mecsoun »

Dobry den, mohu poprosit jestli by nekdo s vectrou b nekouknul jake ma cislo jednotky motoru na x20dtl? Menil jsem cerpadlo na svoji zafire za cerpadlo z vectry B (pouzivaly ho i astry) Cislo tohoto noveho cerpadla je 0470504003 resp. 0986444002, resp. 90501099 s tim, ze bohuzel nevim jaky typ jednotky motoru potrebuje. Me puvodni cerpadlo ma jiné cislo cerpadla, takze i jine cislo jednotky motoru. Bohuzel jsem nenasel nikde zadnou databazi, kde by se dala najit zamena. Jde o to ze vlastne nove cerpadlo logicky nemluvi s moji starou jednotkou. Moc dekuji za ochotu. Mam tuseni ze by to mohla byt jednotka 0281001971.

Tak moje tuseni bylo spravne. Tedy kdyby nekdo nekdy potreboval tak tato zminena jednotka je k tomuto danemu cerpadlu. Nicmene resim jiny problem. Kdyz motor bezi na volnobeh tak je to ok, jen ma trochu tvrdsi zvuk, ale kdyz zvednu otacky plynem tak mi vybiha zavada p1335. Na diag jsou videt otacky cerpadla i otacky motoru a otackomer ukazuje. Kdyz odpojim cidlo kliky tak pribyde zavada p0725 a neukazuje pochopitelne otackomer. Po pripojeni cidla kliky smazu zavady a zase jen vyskakuje p1335. Muze byt tento problem zpusobeny nastavenim rozvodu pri vymene cerpadla?
Reklama

Odpovědět

Zpět na „Vectra B“