kola a ventilky
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: kola a ventilky
No taky se toho obávám. Zkusím to nějak decentně vybrousit a vyleštit a uvidíme. Pořád to asi bude lepší, než tohle
Astra K 1,4T 92kW, Innovation
Dodge Challenger R/T V8 5,7 HEMI, 280kW
Dodge Challenger R/T V8 5,7 HEMI, 280kW
- Reklama
-
Zdarec já mám sice 17 kola, ale jemně sem to obrousil a koupil sprej na ráfky v autokelly a prestrikal.
@jardaastra: Ale to nemas bi-color s lestenymi plochami. Tam je ti spray z autokelly na 2 věci....
@Ghofig: Videl jsem par lestenych kol po oprave rozlestenim, ale bylo to poznat. Jedinym ultimatnim resenim je pretocit cele celo kola na CNC a zalakovat bezbarnym lakem.
OnMi
@Ghofig: Videl jsem par lestenych kol po oprave rozlestenim, ale bylo to poznat. Jedinym ultimatnim resenim je pretocit cele celo kola na CNC a zalakovat bezbarnym lakem.
OnMi
Škoda Enyaq Sportline iV 80 MY2023
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
-
No nevypada to zas tak hrozne.. Zkusil bych to jemne vybrousit pod vodou a pak rozlestit.. Kazdopadne to bude potreba "zavrit" zalakovat bezbarvym lakem jinak se bude loupat
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
zdravím nemáte zkušenost s výměnou šroubu co drží přední kolo? mám tam stržený závit...je to možné udělat si sám nebo rači servis
-
Astra nema srouby, ale matky.. Zkus novou matku a uvidis..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
ano já vím ale potřebuju vyměnit právě ty šrouby na které se ta matka našroubuje...nové matky jsem zkoušel je už to hodně stržený závit....
Da sa to opravit aj tie lestene plochy je to bezna oprava na Slovensku poznam firmy ktore sa tomu venuju... viac v sprave
Zkoušel už někdo vyměnit šroub na který se dává matka u kola? mám pocit že ho jde vyměnit...po odšroubování matky když se na něho poklepe...jakoby zezadu vyskočil...ale nemám to potvrzené...je to opravdu tak???
To je hodně velký nesmysl. Možná by ho mohlo jít vyšroubovat pomocí matky a kontramatky, ale ten závit bude určitě hodně těsný.