Miloshuf automaticky caravan II. verze Opelforum (R.I.P.)
Moderátor: Moderátoři
Miloshuf automaticky caravan II. verze Opelforum (R.I.P.)
Veškeré info zde https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... f=41&t=979
- Reklama
Re: Miloshuf automaticky caravan II. verze Opelforum
Astru budu mít za pár dní 12 let, celkem od roku výroby 16 stáří. Dnes po STK opět bez chyby a ještě jsem byl technikem pochválen za to v jakém je stavu. Tak spolu ještě asi chvíli vydržíme
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
- Astra - R@SAG
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Skvělé, no máš super, že auto můžeš mít v garaži, ale pokud se člověk o auto stará a věnujemiú velkou péči, tak vydrží dlouho. Tak ať dělá Astra samou radost.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1.4 8v - 1992
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v ECOTEC - 2003
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v Twinport - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v ECOTEC - 2003
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v Twinport - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
Utekly 2 roky, uz mam 250t - najeto minuly tyden a dnes na stk opet bez zavad, takze u me dobry, asi dobrej kus Astry.
Tak to gratuluji. Já ji mám 3 roky a blížím ke 200 a stále chytám mouchy co se objevují. ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Astra H Caravan 1.6 16v 2006
Re: Miloshuf automatický caravan II. verze Opelforum
Tak nějaká aktualita, asi umřel automat, čekám na diagnostiku a pak se uvidí, co dál. Pokud se to neopraví za rozumný peníz, což nepředpokládám, tak bude auto na prodej, vše jak nový, jen ta převodovka nefunguje, ale to je detail ![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Asi bude čas na automatický caravan III![Geek :geek:](./images/smilies/icon_e_geek.gif)
A jen takový poznatek, havarijní pojištění se fakt vyplatí, když se stane něco podobného 80km od domova![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Asi bude čas na automatický caravan III
![Geek :geek:](./images/smilies/icon_e_geek.gif)
A jen takový poznatek, havarijní pojištění se fakt vyplatí, když se stane něco podobného 80km od domova
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Re: Miloshuf automaticky caravan II. verze Opelforum - asi jsem dojezdil :(
Ale prdlačky, správné povinné ručení bohatě stačí (odvoz nepojízdného auta 120km letos v lednu zcela zdarma)... ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
W124 E320 R6 Coupé 1994
Od koho máš povinné a kolik platíš / rok?
Ahoj! Povinné ručení mám sjednané u České pojišťovny, už docela dlouho, tedy i nějaký bonus a jestli se nepletu, mám ten druhý nejvyšší level pojištění (možná první...?) Ročně platím 4.529Kč (motor 3.2 litru), k tomu jsem si domluvil ještě pojištění střetu se zvěří, pojištění všech skel, úrazové pojištění (s omezeným rozsahem) a asistenční služby označované jako POHODA super a POHODA bez povinností, takže dalších 1250Kč, celkem tedy 5779 korun ročně. Ano, není to zrovna málo, ale třeba zmíněný odtah nepojízdného auta mám do ceny 20tis.Kč v rámci pojištění. U mě dobrý! ![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
W124 E320 R6 Coupé 1994
Mám to podobně ale i včetně havarijního s 1000kč spoluúčastí
Tak dočasný povoz mám teď Peugeot 206 s 46t km rok výroby 2008, proti H se to ale nedá srovnat, je vidět, že to je jiná kategorie - nižší.
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Tak dočasný povoz mám teď Peugeot 206 s 46t km rok výroby 2008, proti H se to ale nedá srovnat, je vidět, že to je jiná kategorie - nižší.