Astra K - facelift 2018

Zde projednáváme co se jinam nehodí.

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Sandal

Re: Astra K - facelift 2018

Příspěvek od Sandal »

J@ck píše: 14 kvě 2021, 08:09
Sandal píše: 14 kvě 2021, 07:00 Neviete mi poradiť, kde ho mám hľadať?
Ďakujem
Prepáč - nechcem "vŕtať", ale ako si si preberal auto pri kúpe, keď nevieš kde máš hľadať VIN-ko. :roll:
Hlavný problém mám vyriešený, tak sa môžeme venovať doplňujúcim dotazom :geek:
Prebaral som tak, že sme začali pri papieroch, tam som potom nechal ženu s dcérou a ja som išiel obsmŕdať okolo auta .... celé som si obišiel niekoľkokrát, pozrel lak, sklá, kolesá, ľahol som si na zem jak bezdomovec pozrel zospodu, čo sa dalo dohliadať (na výfuku visel akýsi papier z montáže, ten som odtrhol, aby mi auto nezhorelo :idea: ), pozrel som uzáver nádrže, kufor s príslušenstvom, celý interiér som preliezol, odkladaciu skrinku, nastavenie volantu ... medzitým mali hotové papiere, tak ma zavolali na podpisy. Je to moje prvé nové auto, tak som si to užíval.
Možno som v tej eufórii čo-to opomenul a veru si nepamätám, či sme kontolovali VIN - možno už 3 roky jazdím cudzí autiak :lol:
Opel Astra 1,4, ... 74kW, 2018
Reklama

J@ck

Příspěvek od J@ck »

Prepáč, nemyslel som to zle, len ma zarazilo, že Ti to ten odovzdávajúci "chlapík" neukázal, že je to skutočne "Tvoje" auto.
U mňa začal VIN-kódom (čelné sklo + na podlahe pod spolujazdcom),číslom motoru, pokračoval výbavou, poukazoval čo-to z ovládania "novej" výbavy, dal mi grátis do kufru gumenné koberčeky + celú povinnú výbavu a po 15-tich minútach mi zo želaním "veľa šťastných kilometrov bez nehody a poruchy" odovzdal kľúče. Potom sme absolvovali podpisovú procedúru a všetky úkony potrebné pri "papierovom" preberaní auta.
Chápem, že pri "očarení a omámení vôňou prvého nového auta" človek čo-to prehliadne, u mňa je to už tretie nové auto, no i tak sa človek stále učí.
Opel Astra J 1.6 Cosmo - Notchback
Sandal

Příspěvek od Sandal »

J@ck, ja si vôbec nepripúšťam, že si nečo myslel zle a dokonca si myslím, že sme sa tu zišli celkom solídni ľudia, ktorí si chcú poradiť a poprípade môžeme trochu aj pomachrovať, čo kto vie, čo sme vylepšili, alebo sa niečo naučili.
Pre mńa je najdôležitejší výsledok ... niečo som potreboval, poradili ste mi, misia splnená. A keby mi niekto aj vynadal, ale problém objasnil, poďakujem mu, lebo dôležitejšia ako forma je obsah ... ale všetci tu máme štábnu kultúru na vysokej úrovni, takže aj forma je OK-
Irónia je, že staré auto som poznal detailne, mal som ho preńúrané od zeme až po strechu ... tohto nového mazlíka len tankujem, občas preleštiť, vymeniť olej ... nemám dôvod sa v ńom šťúrať a ako vidno ešte furt neviem presne čo kde je :mrgreen:
Takže všetko je oukéj a nohy v teple 8-)
Opel Astra 1,4, ... 74kW, 2018
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Pokec“